Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uskoro novi film Dušana Kovačevića
Dušan Kovačević, ovaj put i u ulozi režisera, obradovaće nas svojim novim filmom pod imenom „Nije loše biti čovek".
12. februar 2020.

Uskoro novi film Dušana Kovačevića

 

Od postanka sveta pa do dana današnjeg svako se upitao bar jednom u životu: šta će biti sa mnom kad se privede kraju ovozemaljski život? Da li je to večiti kraj? Zauvek? Postoji li neka nada da se još jednom pojavimo u ovom svetu i vidimo sve one koje smo voleli? I koja bi bila „cena“ te pojave? I te ljubavi? Da li ćemo ovaj svet – možda, videti još jednom našim očima ili očima nekog drugog živog bića? I da li ćemo u tom nekom „novom životu“ moći da ispravimo greške učinjene za života, pre odlaska koji se tako nemilosrdno i kratko kratko zove – smrt. Ni kraće ni teže reči.

Filmska priča Nije loše biti čovek daje jedan od mogućih odgovora koji je, inače, prisutan u religijama, verovanjima i običajima naroda celog sveta. Neko će u ovu priču iskreno poverovati zbog sopstvene empatije prema drugim živim bićima, neko će sve ovo gledati kao neverovatnu sagu o želji za životom, ali će svi – sigurno, sa pritajenom nadom očekivati da kraj nije večiti kraj, da ćemo se jednog dana ponovo videti i negde sresti. Još ako smo se voleli – to je neizbežno.
 
Scenarista i reditelj je Dušan Kovačević, direktor fotografije Goran Volarević, scenograf Milenko Jeremić, kostimografkinja Dragica Laušević, originalnu muziku za film komponuje Momčilo Bajagić Bajaga, a dizajnerka filmske maske je Jasmina Mina Lilić.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala