Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Complex - interaktivni naučnofantastični film
Nećemo ga gledati na bioskopskom platnu već preko konzola za kompjuterske igre.
11. februar 2020.

The Complex - interaktivni naučnofantastični film

 

The Complex, koji Wales Interactive opisuje kao “prvi živi igrani interaktivni akcioni naučnofantastični film”, pripoveda priču o terorističkom napadu u Londonu sa korišćenjem biološkog oružja. Film nudi mogućnost da odaberete svoju sopstvenu avanturu i fokusira se na Dr. Ejmi Tenant, nano-naučnicu koja je, zajedno sa svojim kolegama naučnicima, zaključana u laboratoriji koja krije ubistvenu tajnu.

Putovanje doktorice Tenant podrazumeva pripovedanje sa mnogobrojnim opcijama koje se granaju u osam različitih završetaka, slično Netflixovoj interaktivnoj epizodi "Bandersnatch" u TV seriji Black Mirror. Ali u okviru ovih izbora nalazi se detaljni uzročno-posledični sled statusa odnosa i osobina ličnosti koji se razvija u realnom vremenu, koji reaguje na vaše odluke i utiče na to kako će se priča razvijati.

Svaka interakcija sa likovima koje sretnete ojačaće ili oslabiti vašu vezu sa njima, zavisno od vašeg pristupa, a njihov status odnosa sa vama uticaće na ishod izvesnih scena. Vaše odluke takođe faktorizuju vaš opšti skor ličnosti, koji se razotkriva na kraju priče. Dok The Complex zbog svoje žive akcione prirode izgleda kao klasična FMV (full motion video) igra ili interaktivni film, čini se da se ispod površine nalazi sistem koji je nalik na igre poput onog koji čini srž igara kao što su Life Is Strange 2 ili The Telltale.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala