Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ovo su filmovi o superherojima koje ćemo gledati ove godine
Sa ekipom X-Men smo se na izvesno vreme oprostili, ali nas očekuje njihova zamena u vidu manje poznatih mutanata tinejdžera.
7. januar 2020.

Ovo su filmovi o superherojima koje ćemo gledati ove godine


Black Widow
 
Nakon što je Crnu udovicu u sporednoj ulozi igrala u više Marvel-ovih ostvarenja, Skarlet Johanson je konačno dobila svoj film, kao agent-špijun Nataša Romanov. Radnja se dešava nakon Kapetan Amerika: Građanski rat, a glume i Rejčel Vajs, Florens Pju i Dejvid Harbor.
 
Premijera: 1. 5. 2020.

Wonder Woman 1984

Režiserka Peti Dženkins nastavlja popularnu priču o Čudesnoj ženi koja je smeštena u 1984. godinu. Gal Gadot reprizira ulogu Amazonke, polu-boginje Dajane Prins, koja će se boriti sa polu-ženom polu-gepardom Čitom (Cheetah), koju igra Kristen Vig, i bogatim biznismenom Maksvelom Lordom (Pedro Paskal).

Premijera: 5. 6. 2020.

Birds of Prey

Ptice grabljivice čine Harli Kvin (Margo Robi), Black Canary i Huntress, koje se bore da spasu devojčicu Kasandru Kejn od krimi bosa Crne Maske (Black Mask), kog igra Juan Mekgregor.

Premijera: 7. 2. 2020.

The Eternals

Anđelina Džoli će debitovati u ovom ostvarenju, kao jedna od bogova vanzemaljaca (uključujući Ričarda Madena i Salmu Hajek) koji se bore da spasu čovečanstvo u toku dugoročnog konflikta sa Devijantima.

Premijera: 6. 11. 2020.

Venom 2

Nakon velikog finansijskog uspeha vanzemaljskog simbiota Toma Hardija, priča o jednom od Spajdermenovih najvećih neprijatelja se nastavlja. Režira ga Endi Serkis (Golum iz "Gospodara prstenova"), a glavnog negativca, serijskog ubicu, tumačiće Vudi Harlson (Carnage).

Premijera: 2. 10. 2020.

The New Mutants

Film Novi mutanti je deo X-Men franšize, ali se bazira na životima manje poznatih mutanata (Cannonball, Sunspot, Mirage, Magik, Wolfsbane) koji pokušavaju da pobegnu iz centra u kom su zatvorenici. Glume Anja Tejlor-Džoj (Glass) i Mejzi Vilijams (Game of Thrones).

Premijera: 3. 4. 2020.

 

Morbius

I on je Spajdermenov neprijatelj, naučnik koji je postao vampir Majkl Morbijus, kog tumači Džared Leto. Još se ne zna o radnji filma.

Premijera: 31. 7. 2020.

Bloodshot

Vin Dizel igra nekadašnju žrtvu ubistva, a sad oživljenu "mašinu za ubijanje", kojoj se u sećanje vraćaju scene iz prethodnog života, pa traži osvetu...

Premijera: 13. 3. 2020.

izvor: Telegraf
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala