Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U proleće nam stiže serija „Tajkun“
Nova serija, u režiji Miroslava Terzića, obeležiće proleće 2020. godine. Reditelj serije kaže da je inspiraciju dobio iz prepoznatljivih situacija naše stvarnosti.
19. decembar 2019.

U proleće nam stiže serija „Tajkun“

 „To je slika nekog izmišljenog tajkuna, koji živi u Srbiji. Mislim da do sada nismo gledali ovakvu seriju na TV-u, ovo je neki miks žanrova, možda više drama nego što je triler, naravno ima elemenata trilera. To je priča o jednom veoma usamljenom čoveku, ništa više ništa manje, sam sa svojom porodicom, sa svojim teretom“, istakao je reditelj Miroslav Terzić.

U centru priče je Dragan Bjelogrlić, u ulozi Vladana Simonovića, tajkuna koji je bogatstvo stekao 90-ih godina prošlog veka i zbog toga postao omražena ličnost u Srbiji.
 
„Imam veoma kompleksnu ulogu, vrlo zahtevnu, i mogao sam da se posvetim samo njoj, to je nešto što me je jako obradovalo, prija mi, naravno, uvek je pitanje da li je ta uloga dobro napisana, da li je sve dobro osmišljeno, promišljeno i koliko ima smisla”, istakao je Dragan Bjelogrlić.

Izvor: RTS
„Mislim da su u ovom slučaju sve te kategorije ispunjene.“
 
U pričama o negativcima poseban izazov imaju ženske uloge.
 
„Mislim da nema mnogo tako osebujnih, velikih i snažnih ženskih uloga i karaktera. Ono zbog čega je ova serija veoma važna je što se bavi našom svakodnevicom i apsolutno korespondira sa stvarima koje mi danas živimo“, rekla je glumica Hana Selimović.
 
Producent serije je „Telekom Srbija“, a izvršna produkcija "Fire Fly". Serija će se emitovati na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala