Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Ajvar“ premijerno pred domaćom publikom
Domaći film „Ajvar“ rediteljke Ane Marije Rosi, premijerno će biti prikazan 11. decembra u Kombank dvorani i u „Sinepleksu“ u T.C. Ušće.
1. decembar 2019.

„Ajvar“ premijerno pred domaćom publikom

 U sredu, 11. decembra, Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov i ostali glumci i autori filma, pokloniće se publici u Kombank dvorani u 20.30, i u „Sinepleksu“ u Ušću, u 19.30.

 
Film, koji na iskren i emotivan način predstavlja život, ljubav i odnose koje gradimo sa ljudima koji nas okružuju, dobio je najprestižnije nagrade na festivalima na kojima je prikazan.
 
 
 
 
Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu.
 
Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana „koreografija“ koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši...
 
Scenario za Ajvar, produkcijske filmske kuće „Biberče“, u distribuciji „Taramaunt filma“, napisale su rediteljka Rosi i Maja Todorović.
 
Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer Mateja Rackov.
 
Realizovan u srpsko-crnogorskoj koprodukciji, film su podržali Filmski centar Srbije, Ministarstvo kulture Republike Srbije i Ministarstvo kulture Republike Crne Gore.
 
Karte za premijerne projekcije su u prodaji na blagajnama bioskopa.
 
Ajvar je na redovnim bioskopskim repertoarima od 12. decembra.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala