Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Posle drugog vikenda Senke 2 opet probijaju rekorde
Više od 20.000 aktiviranih bindžovanja nove sezone "Senke nad Balkanom".
19. novembar 2019.

Posle drugog vikenda "Senke 2" opet probijaju rekorde

 

 Za samo deset dana, više od 20.000 domaćinstava aktiviralo je uslugu gledanja svih epizoda nove sezone "Senki nad Balkanom" – i tako na najbolji način potvrdilo kvalitet sada već kultne serije, ali i jedinstvene usluge, koju su svim građanima Srbije ponudili kompanije United Media i SBB.

Još jednom se pokazalo da je uspeh rezervisan za one koji se odvaže da naprave korak napred – a očekuje se i da će broj ljudi koji će „bindžovati“, tj. gledati odjednom sve epizode „Senki nad Balkanom 2“ nastaviti da raste.
 
Da ni društvene mreže nisu ostale ravnodušne svedoči veliki broj postova i pohvala u kojima gledaoci ne kriju oduševljenje novim epizodama i raspletom, nedvosmisleno govore da je „bindž“ bio pravi potez. Pozitivne kritike stigle su na račun vrhunskog kvaliteta produkcije, ubedljive i živopisne glume, nesvakidašnje režije i napokon, izuzetno uzbudljivog zapleta koji sve vreme drži pažnju i koji je sam najbolji poziv za gledanje u jednom dahu.
 
Ovog ponedeljka od 20.00 emitovala se tek druga epizoda serijala na kanalu Nova S, a svi koji su nestrpljivi da vide preostalih osam, do njih mogu da dođu vrlo lako - u svega par koraka po ceni od 990 dinara.
 
Saznajte kako na sbb.rs/senke-nad-balkanom-2
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala