Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera treće sezone HBO Europe serije Senke
Premijera treće sezone rumunske serije iz HBO Europe produkcije „Senke“ biće 20. novembra, kada će cela sezona biti dostupna na HBO GO-u.
17. novembar 2019.

Premijera treće sezone HBO Europe serije "Senke"

 

Prve dve epizode nove sezone će istog dana biti emitovane na HBO 3 kanalu u 22.00h, a prve dve sezone su već dostupne u okviru HBO GO ponude.

Igra mačke i miša između Emilijana i Relua doživljava vrhunac u trećoj sezoni, dok se omča steže oko Relua, a njegova humanost je ugrožena. Izgleda da nema načina da se Relu povuče s ivice sveopšteg rata.
 
Suočivši se s Emilijanom u prethodnoj sezoni, Relu kreće u lov na njega, koristeći sve i svakoga da bi ostao korak ispred neprijatelja. Nije ugrožena samo njegova sloboda već i celo carstvo njegove mafijaške porodice, koje je na putu da postane međunarodno. Kapetan pokušava da zadrži posao, a njegov brat Nicu ga uvodi u međunarodne vode, uz Reluovu pomoć. Nico je postala pijun na tabli na kojoj Emilijan i Relu pokušavaju da nadmudre jedan drugog, a sedenje na dve stolice dovešće je do pucanja u ovoj sezoni. Reluova porodica se rasipa, Džina se viđa sa Sebastijanom, Čaki je potpuno van kontrole, Magda se miri s gubitkom bebe i izgleda da ne postoji nit koja će ih zadržati na okupu. Da li se Relu uopšte trudi?

Serban Pavlu tumači glavnu ulogu Relua Oneskua, a u ostalim ulogama su Marija Obretin, Dan Hurduc, Madalina Kraju i Gabrijel Hujan. 
 
Scenario i režiju treće sezone potpisuje Bogdan Mirica, Alina David je producentkinja a Stiv Metjuz izvršni producent, uz Džonatana Janga i Entonija Ruta koji su izvršni producenti za HBO Europe. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala