Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uvod u anatomiju: 7 iznenađujućih činjenica koje niste znali o najboljoj medicinskoj seriji
14 sezona bezvremene serije Uvod u anatomiju (Grey's Anatomy), koja je proglašena najboljom medicinskom dramskom serijom, stižu na Pickbox NOW!
10. oktobar 2019.

Uvod u anatomiju: 7 iznenađujućih činjenica koje niste znali o najboljoj medicinskoj seriji

 

Jedna od najdugovečnijih serija počela je da se emituje 2005. godine i jedna je od omiljenih serija za bingovanje. 

Uvod u anatomiju prati toliko pozadinskih priča, da je gotovo nemoguće znati sve. Zato se pripremite za gledanje uz 7 iznenađujućih činjenica koje niste znali! 
 
 
7. Samo 4 glavna lika su još uvek u seriji
 
Nakon 14 sezona i više od 300 epizoda, ostala su samo četiri glavna lika koja gledamo od samog početka serije. To su Meredit Grej, Aleks Karev, Miranda Bejli i Ričard Veber. 

6. Grey's Anatomy je prava knjiga
 
Uvod u anatomiju originalno se zove Grey's Anatomy, što je ime udžbenika za anatomiju koja je u štampi i danas. Autor knjige je Henri Grej, a knjiga može da se naruči preko iBeja. 
 
5. Pravi lekari rade na scenariju 
 
Producenti su zaposlili prave lekare kao savetnike za sve medicinske situacije i izraze. Njihov zadatak je da se pobrinu da scenaristi sve tačno napišu. Naime, kad dođu do medicinskog žargona, scenaristi napišu samo izraz „nešto medicinski“, pa lekari upotpune scenario pravim izrazom. 
 
 
4. Serija je pomogla da se spasi život u stvarnosti 
 
Desetogodišnja devojčica je uspešno oživela svoju majku nakon što je imala astmatični napad. Njena ćerka je rekla da je ispravan način reanimacije naučila gledajući Uvod u anatomiju.
 
3. Ketrin Hajgl je odbila nominaciju za Emi za ulogu Izi
 
Godine 2008, Hajglova je odbila nominaciju za naradu Emi za svoju ulogu Izi. U zvaničnoj izjavi, rekla je da misli da joj scenaristi nisu dali dovoljno dobar materijal kako bi zaslužila nominaciju, i da ne želi da potencijalno uskrati tu mogućnost glumicama koje su imale dobre materijale. Ubrzo nakon toga, Hajglova je napustila seriju. 

 
2. Elen Pompeo je najplaćenija glumica u seriji
 
Prošle godine je otkriveno da Elen Pompeo, koja tumači glavnu ulogu Meredit Grej, zarađuje 20 miliona dolara godišnje. To znači da zarađuje oko 575 hiljada dolara po epizodi. 
 
1. Dok god Elen Pompeo želi da snima, serija ide dalje
 
Kreatorka serije Šonda Rajms rekla je da dok god Elen Pompeo želi da glumi ulogu Meredit Grej, serija će živeti. To takođe znači da, kad ona to više ne bude htela, serija će se završiti. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala