Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ruski film „Hotel Beograd” u završnoj fazi
U srpskoj prestonici privodi se kraju snimanje rusko–srpskog filma „Hotel Beograd“, a jedna od lokacija na kojoj su postavljene scene je i Stari dvor.
9. oktobar 2019.

Ruski film „Hotel Beograd” u završnoj fazi

 

Član gradskog veća Dragomir Petronijević razgovarao je sa glumcem Milošem Bikovićem o snimanju filma i nastavku ovog projekta, koji ima veliki značaj za našu prestonicu.

Petronijević je istakao da je projekat veoma značajan za glavni grad, jer pruža drugačiji način promocije prestonice.
 
„Hvala Bikoviću na ideji da ovako nešto napravi u našem gradu i da Beograd i Srbiju promoviše kroz umetnost. Beograd će biti prikazan onakav kakav jeste – jedan od najlepših i najzanimljivijih gradova u ovom delu Evrope. Gledaoci će moći da vide da je Beograd bezbedan grad, s bogatim kulturnm nasleđem, sa posebnom magijom i lepim provodom, jer znamo da je naš glavni grad jednistven po tome što je budan 24 sata“, naveo je Dragomir Petronijević.
 
Govoreći o turističkom potencijalu Beograda i onome šta će se dobiti promocijom kroz ovaj film i mini-seriju, Petronijević je rekao da turistička ponuda raste.
 
„Porast turista od 20 odsto je dobar, ali može još bolje. Sada nam iz Ruske federacije dolazi 64.000 gostiju, a nešto manje od 100.000 sa ruskog govornog područja, tako da sa ovim načinom uspećemo da im približimo naš grad i taj broj povećamo. Siguran sam da nam film neće doneti turiste samo iz Rusije, već iz svih delova sveta, jer ovu fanšizu prati milionska publika širom sveta“, objasnio je član Gradskog veća.
 
Miloš Biković je rekao da je film ušao u završnu fazu snimanja i da se može očekivati krajem sledeće godine u bioskopima. 
 
„Franšizu, koja ima armiju svojih obožavalaca, ne samo u Rusiji i zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, već širom sveta u čak 20 država, uspeli smo da dovedemo i u Beograd. Tako da ono što već postoji, a to je poznata ruska serija Kuhinja, sa nastavcima serija Hotel Eleon i Hotel Grand dobija nastavak Hotel Beograd“, rekao je srpski glumac i dodao da je projekat rusko-srpski ne samo idejno i finansijski nego i u podeli uloga.
 
Biković je naglasio da je glavna njegova ideja i želja bila da ruska franšiza dođe u Beograd da bi promovisala veliki potencijal Srbije. 
 
„Snimamo ruski film koji se dešava u Srbiji i Beogradu i lokacija ima glavni kontekst i ulogu. Ruskim glumcima se Beograd veoma dopada i svi žele posle prvog dolaska da se vrate i ponovo ga posete“ rekao je Biković. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala