Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Rene Zelveger kao neponovljiva Džudi Garland
Rene Zelveger (Renée Zellweger) bila je sinoć zvezda večeri na evropskoj premijeri biografskog filma o holivudskoj ikoni Džudi Garland.
3. oktobar 2019.

Rene Zelveger kao neponovljiva Džudi Garland

 
Premijera filma DŽUDI održana je sinoć u Londonu, a Rene je došla u pink Emilia Wickstead haljini golih ramena.
 
“Transformacija u Džudi je bila dugotrajan proces i istraživanje u kojem je učestvovalo mnogo ljudi. Naš cilj je bio da joj odamo počast na neki način i priznanje njenom besmrtnom duhu. Drago mi je koliko ljudi i dan danas pamti sve što je ona predstavljala i koliko je značila.”- izjavila je Rene Zelveger na crvenom tepihu.
 

 
Film prati holilvudsku ikonu Džudi Garland koja kasne jeseni 1968. godine stiže u Veliku Britaniju na petonedeljnu turneju kako bi nastupala na seriji rasprodatih koncerata u londonskom noćnom klubu The Talk of the Town. Radnja filma smeštena je 30 godina nakon filma Čarobnjak iz OZ-a koji je lansirao Džudi među zvezde Holivuda. Holivudska zvezda mora da otputuje i zaradi novac, kako bi mogla da izdržava svoju decu, što joj najteže pada upravo jer je razdvojena od svojih mališana. Film prati legendu pred petim brakom, u poslednjoj godini života pre nego što se slučajno predozirala 1969. u svojoj 47. godini.
 
Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 24. oktobra.
izvor: razno
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala