Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U Beogradu se snima triler
U Beogradu je 24. septembra pala prva klapa filma „Jedini izlaz“, debitantske režije Darka Nikolića.
29. septembar 2019.

U Beogradu se snima triler

 
Scenario za ovaj triler napisao je Marko Popović, dramaturg i pisac poklonicima kriminalističkog žanra poznat po romanu „Jedan pogrešan korak“.
 
Projekat „Jedini izlaz“ podržan je prošle godine od strane Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje da je u pitanju „sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme“.
 
Priča filma prati Anu Kolar (glumi je Anđelka Prpić) koja šest godina nakon tragične smrti supruga dobija snimak koji je uverava da je on i dalje živ. Potraga za mužem povešće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da se suoči sa namračnijim tajnama iz prošlosti.
 
Glumica Anđelka Prpić, do sada najprepoznatljivija po svojim komičnim ulogama, izjavila je povodom početka snimanja svog prvog trilera: „Nikada ranije nisam glumila u ovom žanru, pa uloga Ane koju sam dobila u filmu Darka Nikolića za mene predstavlja veliki izazov i priliku da se okušam u nečemu za mene potpuno novom. Publika ratko kad u u bioskopima može da gleda trilere naših autora, taj žanr je kod nas deficitan, pa sam čvrsto uverena da će ‘Jedini izlaz‘ doneti nešto novo i sveže u srpsku kinematografiju.
 
Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona, a među njima Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus...
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala