Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prvi put... Drugi put...Prodato!
Na aukciji će se 30. septembra i prvog oktobra naći oko 900 predmeta. Očekuje se da će biti prikupljeno više od šest miliona funti.
4. septembar 2019.

Prvi put... Drugi put...Prodato!

 

Na aukciji za filmofile, zakazanoj za 30. septembar, naćiće se predmeti iz najpoznatijih filmskih hitova, među kojima je i sekira Džeka Nikolsona iz filma „Isijavanje“, kao i svetlosna sablja Semjuela L. Džeksona iz „Ratova zvezda“, navodi Gardijan.

Među predmetima koji će se naći na aukciji londonske kuće  "The Prop Store" je i oklop koji je glumac Rasel Krou nosio u svojoj Oskarom nagrađenoj ulozi u filmu Gladijator.

Jedan od najtraženijih predmeta na aukciji je kaciga Stormtropera iz Ratova zvezda: Nova nada,  a prodajna cena biće između 120.000 i 180.000 funti.

Očekuje se da će se kompletni Betmanov oklop koji je Majkl Kiton nosio u filmu iz 1989. godine prodati za više od oko 80.000 funti, a svetlosna sablja Semjuela L. Džeksona u Ratovima zvezda: Osveta Sita za oko 100.000 funti.

Predmet koji je procenjen kao pristupačan različitim visinama budžeta je Zlatna karta Vilija Vonke, poster filma iz 2005. godine. Čarli i fabrika čokolade, procenjen je na 300 funti.

Par „Najk“ patika i čarapa koje je Tom Henks nosio u Forest Gampu procenjuju se na vrednost od 8.000 do10.000 funti.

Na aukciji će se naći i odelo koje je nosila Hale Beri kao Storm u filmu X-Men, kao i sveta ručna granata od Antioha iz komedije Monti Pajton i Sveti gral.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala