Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Zločinački umovi“ – 13 sezona na Pickbox NOW
Jedna od najgledanijih krimi serija današnjice, „Zločinački umovi“ na inteligentan i zanimljiv način se bavi zločinima i psihologijom tvrdokornih zločinaca.
1. septembar 2019.

„Zločinački umovi“ – 13 sezona na Pickbox NOW

 
Istrage o serijskim ubicama, pedofilima koji decu odgajaju kao svoju i još mnogo čudnih i neverovatnih priča gledajte u 13 sezona koje su stigle na Pickbox NOW!
 
DRUGAČIJI PRISTUP
 
Zločinački umovi“bave se FBI jedinicom Behavioral Analysis Unit (BAU) sa sedištem u Kvantiku u Virdžiniji. Scenario je snažan i uverljiv, sa pričom koja se fokusira na kazneno profiliranje, umesto na sam zločin. Neke epizode su zasnovane na istinitim slučajevima, a pominju se i pravi zločinci poput Čarlsa Mensona i Džeka Trboseka.
 
Gledajući ovu seriju naučićete mnogo o raznim zanimljivim mentalnim stanjima. Saznaćete činjenice iz psihologije – od psiholoških poremećaja do ekstremnih trauma iz detinjstva.
 
ZVEZDANA GLUMAČKA PLEJADA
 
Činjenica da su glumci prijatelji u stvarnom životu odražava se na sam kvalitet glume, a hemija među glumcima je izrazito vidljiva. Metju Grej Gabler (dr Spenser Rid) i Ej Džej Kuk (Džej Džej) privatno provode mnogo vremena zajedno. Osim toga, mnogi sjajni glumci su gostovali u seriji, kao što su Kameron Monahen, Džejms Van Der Bik, Tobin Bel, Mišel Trahtenberg i brojni drugi glumci.
 
Hvaljena od strane kritike i publike zbog karakterizacije likova, atmosfere, glume, režije i scenarija, „Zločinački umovi“ je prava poslastica za ljubitelje krimi serija.
izvor: od svuda po malo
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala