Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bill & Ted Face the Music - uskoro!
Bill & Ted se vraćaju u bioskope 2020. godine sa novim rokenrol avanturama.
31. avgust 2019.

Bill & Ted Face the Music - uskoro!

 
Ko-scenarista Ed Solomon pojavio se na Twitter-u da bi otkrio da je produkcija zvanično završena za Alex Winter-ov i Keanu Reeves-ov dugo očekivani threequel Bill & Ted Face the Music. Orion Pictures trebao bi da objavi film 21. avgusta 2020. godine.
 
Bill & Ted Face the Music koncentriše se na Bill S. Preston-a (Winter) i Ted “Theodore” Logan-a (Reeves), koji su sada očevi i još uvek nisu ispunili svoje rokenrol sudbine. Nјihovi životi se menjaju kada ih poseti vesnik iz budućnosti koji ih upozorava da samo njihova pesma može da spasi život onakav kakav znamo.
 
Winter-u i Reeves-u se pridružavaju novopečene zvezde Samara Weaving (Ready or Not) i Brigette Lundy-Paine (Atypical) kao ćerke Bill-a i Ted-a. U filmu će biti i Anthony Carrigan (Barry), Jillian Bell (Workaholics), Kristen Schall (Toy Story 4), Holland Taylor (Gloria Bell), Kid Cudi, Erinn Hayes, Jayma Mays i Beck Bennet. William Sadler je takođe spreman da reprizira svoju ulogu Death-a zajedno sa povratnicima u franšizu Amy Stoch i Hal London Jr. Newcomer.
 
Vest o trećem filmu o Bill & Ted-u lebdi već godinama. Nakon Bill & Ted’s Excellent Adventure i Bill & Ted’s Bogus Journey-a, originalni kreatori Chris Matheson (Imagine That) i Ed Solomon (Men in Black, Now You See Me) napisali su scenario, a Dean Parisot (Galaxy Quest, Fun with Dick i Jane) će režirati. Scott Kroopf (Limitless) će producirati zajedno sa Alex Lebovici-em i Steve Ponce-om iz Hammerstone Studios, a Steven Soderbergh će biti izvršni producent zajedno sa Scott Fischer-om, John Ryan Jr. i John Santilli-em.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala