Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Treća sezona serije „Gomora“, od 08. septembra na RTS 1
Gomora je italijanska krimi serija bazirana na istoimenoj knjizi Roberta Savijana, najgledanija u istoriji svoje producentske kuće.
31. avgust 2019.

Treća sezona serije „Gomora“, od 08. septembra na RTS 1

 Gomora je italijanska krimi serija bazirana na istoimenoj knjizi Roberta Savijana, najgledanija u istoriji svoje producentske kuće, najveće komercijalne televizije u zemlji, a nakon prve dve na RTS stiže i treća sezona popularne serije

 
Serija prati poslove porodice Savastano koja pod vođstvom Pjetra Savastana izaziva strahopoštovanje kod svih i predstavlja jedan od najuticajnijih Kamora klanova. Uz Pjetra stoji mnogo pouzdanih ljudi, na čelu sa njegovom desnom rukom - tridesetogišnjim Ćirom koji igra važnu ulogu u klanu iako ne pripada porodici Savastano. Ćiro se hvata u koštac sa opasnostima kriminalnog sveta, dok istovremeno vodi brutalni građanski rat.
 
Takođe prati i živote ostalih članova porodice Savastano, a to su Pjetrova žena Ima i njegov sin Đenaro.
 
 
Po objavljivanju, Gomora je dobila kritičko priznanje za karakterizaciju, atmosferu, glumu i režiju. Iz razloga što glumci govore napuljskim dijalektom, u Italiji se prilikom emitovanja Gomora prikazuje s titlovima. Radnja se odvija po siromašnim kvartovima Napulja, delovima grada u koje ni policija ne zalazi.
 
U trećoj sezoni gledamo šta se dešava nakon ubistva don Pjetra, da li će se u napuljskom podzemlju popuniti praznina? Njegov sin Đeni preuzima kontrolu, koristeći priliku da poravna račune. Preživeli iz ostalih frakcija, iscrpljeni ratovanjem i ogromnim policijskim pritiskom, imali su drastične finansijske gubitke i sklopili su mir. Avitabile će biti u zatvoru još godinu dana pa Đeni mora da vlada severnim Napuljem i Rimom. Ćiro je uspeo da se osveti, ali njegovi snovi i porodica su uništeni. Odlučuje da napusti sve i odlazi u Bugarsku da radi za Valentina, krupnog dilera droge. Ali kad se vrati u Napulj, sklapa novo moćno partnerstvo; svetlo koje je nestalo, ponovo se pojavljuje u Ćirovim očima. Dolazi vreme drastičnih promena za sve. Počeli su kao ulični dileri. Sad bacaju svoju mrežu mnogo dalje od Napulja i granica Italije.

Uloge: Marko d'Amor, Salvatore Espozito, Marija Pja Kalcon, Đanfranko Galjo...
 
Režija: Klaudijo Kupelini, Frančeska Komenćini
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala