Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stigao trejler za LITTLE WOMEN
U adaptaciji voljenog romana Luiz Mej Alkot ponovo igraju Serše Ronan i Timoti Šalame iz rediteljkinog prethodnog filma "Lady Bird".
20. avgust 2019.

Stigao trejler za "LITTLE WOMEN"

 
Greta Gervig oduševila je kritičare svojom dramom o odrastanju “Lady Bird” za koji je nagrađena nominacijama za Oskar, a čini se da bi ista sudbina mogla očekivati i njen novi film, adaptaciju voljenog romana Luiz Mej Alkot iz 1868, “Little Women.”
 
Ovaj roman već je nekoliko puta uspešno ekranizovan, na pr.1994. u režiji Džilijen Armstrong gde su glavne uloge tumačile Vinona Rajder, Kler Dejns i Kirsten Dunst. U novoj verziji gledaćemo zvezde iz rediteljkinog prethodnog filma, Serše Ronan i Timotija Šalamea, a njima se pridružuju i zvezda ovogodišnjeg horora “Midsommar” Florens Pu, kao i Ema Votson, Lora Dern, Meril Strip, Džejms Norton, Luis Garel, Bob Odenkirk, te Kris Kuper. Priča prati sestre Marš i njihovo odrastanje u Masačusetsu 1860-ih godina, no u verziji Gervigove, radnja neće pratiti hronološki red.
 
Sa svojim prethodnim naslovom Gervig je postala tek peta žena u istoriji nominovana za Oskar za najbolju režiju. S obzirom na božićni termin premijere, “Little Women” se takođe ubacuje u lov na prestižnu nagradu Filmske akademije.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala