Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija „Skorpija“, od 14. avgusta na RTS 1
Serija utemeljena na stvarnom životu irskog genija i hakera Voltera O‘Brajana, koji je imao koeficijent inteligencije čak 197..
4. avgust 2019.

Serija „Skorpija“, od 14. avgusta na RTS 1

 Serija utemeljena na stvarnom životu irskog genija i hakera Voltera O‘Brajana, koji je imao koeficijent inteligencije čak 197, stiže na Prvi program RTS-a, 14. avgusta, svakog radnog dana oko ponoći.

Nadahnuta istinitom pričom ovo je dinamična dramska serija o ekscentričnom geniju Valteru O‘Brajanu i njegovom timu neprilagođenih genijalaca koji su poslednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških pretnji modernog doba. Kao novi trust mozgova Ministarstva državne bezbednosti, O‘Brajanov tim Škorpion uključuje Tobija Kurtisa, , biheviorističkog stručnjaka koji može da pročita svakoga, Hepi Kvin, genijalku za mehaniku, i Silvestera Doda , statističkoga gurua.
 
Udruživanje njihovog ogromnog znanja o tehnologiji u rešavanju složenih zadataka zadivljuje federalnog agenta Kejba Gala koji deli mučnu istoriju s O'Brajanom. Međutim, dok se ova društveno nesigurna skupina dobro snalazi i zabavlja u vlastitom društvu,  život ih zbunjuje, ali sva sreća pa Pejdž Dinin ima mladog sina koji će im "prevesti" spoljašnji svet.
Ovi štreberski genijalci su naposletku pronašli savršeno radno mesto gde mogu primenjivati svoju snagu uma u rešavanju državnih kriza, ali i podučavati jedni druge kako se uklopiti u društvo. O'Brajanov tim će se tako u prvoj sezoni baviti nizom kriznih situacija, od spašavanja guvernerove kćerke od smrtonosnog virusa i popravljanja nuklearnog reaktora do traženja ubice muzičkog blogera i sprečavanja novog svetskog rata mirovnim pregovorima u istočnoj Evropi.
 
 
Serija Škorpion obećava mnogo akcije, trka s vremenom, rešavanja zavrzlama koje nam donosi moderni život i nema veze što niste genijalac –zabavno je gledati kako bi veoma pametni ljudi rešili neki problem koji mi obični nikada ne bismo ni primetili.
 
Pilot serije je režirao Džastin Lin, producent Brzih i žestokih (The Fast and the Furious),  dok režiju za najviše epizoda potpisuje Sem Hil, producent serije Mesto zločina: Majami. Stvarni Volter O'Brajen, irski biznismen i osnivač kompanije Scorpion, deo je tima scenarista.
 
Uloge: Elijas Gabel, Džejdin Vong, Ari Stidhem, Edi Kej Tomas...
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala