Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Marvel“ otkrio četvrtu fazu svog filmskog univerzuma
Predsednik „Marvel“ studija, Kevin Fajgi, otkrio je spisak narednih deset filmskih avantura njihovih super-heroja na „Komik-konu“ u San Dijegu.
28. jul 2019.

„Marvel“ otkrio četvrtu fazu svog filmskog univerzuma

 Mnogi posetioci najveće svetske konvencije ljubitelja stripa danima su kampovali kako bi kupili ulaznicu za ovaj događaj u San Dijegu.

Jedno od najvećih iznenađenja bilo je objava da će oskarovac Maheršala Ali igrati Blejda, lovca na vampire, ulogu koju je Vesli Snajps odigrao u filmu iz 1998. godine.

Kada je izašao na pozornicu da otkrije da preuzima ulogu „dnevnog šetača“ Alija su ushićeni obožavaoci dočekali gromoglasnim aplauzom.

Natalie Portman je potvrdila svoj povratak u četvrti nastavak filma o Toru -Thor: Love and Thunder - ali će njena Džejn Foster ovog puta posedovati moć Torovog čekića.

„Osećam se prilično dobro. Uvek sam malo zavidela vlasniku čekića“, navela je slavna glumica u svom obraćanju oduševljenoj publici pošto joj je direktor Tajka Vaititi predao čekić.

Uloga Natali Portman je zasnovana na seriji stripova Džejsona Arona u kojoj je Džejn Foster postala moćna gospođa Tor, kada je Tor Odison saopštio da je nedostojan da ponese čekić.

Kris Hemsvort i Tesa Tompson će se takođe pojaviti u novim filmovima.

Publika je i pre zvanične objave bila provocirana najavama brojnih novih produkcija i nastavaka iz četvrte faze „Marvelovog“ kinematografskog univerzuma.

Kao prvi najavljen je film The Eternals. U glumačkoj ekipi je Anđelina Džoli, a pred uzbuđenom publikom, na pozornici se pojavila Selma Hajek, kako bi predstavila njihove nove uloge.

Lik Šang-čia, kome je otac kineskog porekla, a majka Amerikanka, prvi put se pojavio u „Marvelovom“ stripu pre skoro 50 godina.

Posle višemesečnih nagađanja, iz „Marvela“ su konačno potvrdili i prve detalje o nastavku filma Black Widow u kome Skarlet Johanson tumači lik Nataše Romanov. Prikazani su prvi kadrovi filma posle samo 30 dana snimanja u Budimpešti.

Na „Komik-konu“ je objavljen i niz „Marvelovih“ serija koje će biti dostupne na novom „Diznijevom“ striming servisu.

Fajgi je na kraju uzbuđenoj publici rekao da nema vremena za razgovor o mnoštvu drugih filmova.

„Nismo vam pomenuli da pripremamo i Black Panther 2. Nismo najavili ni da stižu Čuvari galaksije 3. Nismo imali vremena ni da razgovaramo o Kapetanu Marvelu 2, i nisam imao vremena da vam pričam o Fantastičnoj četvorci, a nemam vremena da govorim ni o Mutantima“, saopštio je oduševljenoj publici predsednik „Marvel“ studija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala