Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Da li ste spremni za novu seriju umesto Igre Prestola?
Sa krajem „Igre prestola“ ostala je rupa na televizijskom tržištu epske fantazije, koju „Netfliks“ gleda da popuni najesen sa prvom sezonom serije „Veštac“.
6. jul 2019.

Da li ste spremni za novu seriju umesto Igre Prestola?

 
Najgora čudovišta su ona koja sami stvorimo“, piše u zaglavlju postera sa Henrijem Kavilom kao Geraltom od Rivije, koji sa litice gleda u maglu.
 
Serija Veštac bazirana je na bestseler romanima Andžeja Sapkovskog, koji su stekli svetsku slavu, a po njima je napravljena i video-igra, koja je stekla izuzetan status u gejming zajednici.
 
Radnja romana je smeštena u alternativni srednjevekovni svet i prati Geralta od Rivije, lovca na čudovišta koji je prošao rigorozni režim veštaca.
Osim toga, da bi postao veštac morao je da preživi nekoliko namerno indukovanih mutacija, koje su svi vešci morali da prođu. Mutacije su mu donele brojne nadljudske osobine i pojačale čula.
Pošto je početne mutacije podneo bolje od većine, njegovi mentori su odlučili da ga podvrgnu dodatnim mutacijama, čime je još više unapredio svoje sposobnosti, ali je izgubio svu pigmentaciju, zbog čega je prozvan beli vuk.
Geralt je profesionalni lovac na čudovišta i luta kraljevstvima u potrazi za poslom.
Kavilu će se u seriji pridružiti Anja Čolatra kao čarobnica Jenefer i Freja Alan u ulozi princeze Ciri, što znači da će prva sezona pratiti radnju iz romana.
 
Netfliks“ je potvrdio da će Veštac imati svoj panel na „Komik-konu“ u San Dijegu 19. jula. 
 
izvor: RTS
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala