Moj TV - TV Program za 200+ kanala
John Wick 4 u bioskopima tek 2021. godine
Vest je potvrđena u studiju putem tekstualne poruke koja je poslata onima koji su se prijavili za ažuriranje u vezi sa John Wick-om 3: Parabellum.
27. maj 2019.

"John Wick 4" u bioskopima tek 2021. godine

 
Keanu Reeves će se vratiti kao legendarni ubica John Wick za najmanje još jednu rundu ultra-nasilne, pulsirajuće akcije. Lionsgate i Summit Entertainment potvrdili su da je John Wick 4 zaista u izradi. Štaviše, već su precizirali datum izlaska nastavka, i doći će malo ranije nego što neki misle, jer je studio postavio cilj za maj 2021.
 
Tekstualna poruka nije samo potvrdila da se dešava četvrti nastavak, već je objavila datum objavlјivanja 21. maja 2021. godine. To znači da se Lionsgate drži svoje strategije da tretira ovo kao više od letnje blockbuster akcije. Prethodna dva nastavka su objavlјena u oktobru 2014. i februaru 2017. godine. U ovom trenutku, nije bilo dostupno više detalјa o tome, ali izgleda da je kreativni tim već uspostavlјen i da znaju kuda će ta priča ići, jer već imaju datum objavljivanja.
 
Keanu Reeves je izjavio da je više nego spreman da se vrati u ulogu. Režiser Chad Stahelski je takođe ranije izrazio želјu da nastavi sa franšizom. Bilo bi razumno da studio uradi sve što može da ga zadrži na brodu. Stahelski je režirao prvi film sa David Leitch-om, koji je od tada prešao na filmove poput Atomic Blonde i Deadpool 2 . Stahelski je sam vodio ostala dva dela u seriji. Rezultati govore sami za sebe, jer su filmovi bili i kritički hvalјeni i komercijalno uspešni.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala