Moj TV - TV Program za 200+ kanala
MAJ na HBO kanalima! Ne propustite!
Maj mesec je pun iznenađenja u vidu filmova i serija koje možete pogledati na kanalima HBO. U daljem tekstu Vam preporučujemo neke od njih.
23. april 2019.

MAJ na HBO kanalima! Ne propustite!

 

 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA POSLEDNJE SEZONE SERIJE – IGRA PRESTOLA VIII 

Zasnovana na serijalu romana epske fantastike Džordža R. R. Martina, “Igra prestola” je epska priča o izdaji i plemenitosti, smeštena u zemlju Vesteros, gde leta i zime traju godinama, a samo je žeđ za moći večna.

Ponedeljkom

PREMIJERA NOVE SERIJE – KVAKA 22 

Zasnovana na čuvenom romanu Džozefa Helera, “Kvaka 22” pruža uvid u ratnu mašineriju i njen apsurd kroz priču o Josarijanu, pilotu bombardera iz Drugog svetskog rata, i njegovom komandantu, ludom pukovniku Katkartu.

Premijera cele sezone 18. maja

 

PREMIJERA NOVE MINI SERIJE – ČERNOBILJ 
 
Petodelna mini-serija “Černobilj” predstavlja dramatizaciju priče o nuklearnoj nesreći iz 1986. – jednoj od najvećih katastrofa koje je izazvao čovek – i hrabrim ljudima koji su žrtvovali živote da spasu Evropu od nezamislivog uništenja. 
 
Premijera 7. maja
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – MILIJARDE IV 
 
Kompleksna drama o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija. Izvanredni magnat hedž fondova, Bobi Eks Ekselrod, i drski državni tužilac, Čak Rouds, igraju opasnu igru sa milijarderskim ulozima, u kojoj pobednik odnosi sve.
 
Premijera 10. maja
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – PAD VITEZA II
 
Serija „Pad viteza“ vodi gledaoce u skriveni svet najmoćnijeg, najbogatijeg i najtajanstvenijeg vojnog reda u Srednjem veku, vitezova templara, koji su imali zadatak da štite najdragocenije relikvije hrišćanstva.
 
Premijera 24. maja
 
PREMIJERA NOVE SERIJE – SLATKE MALE LAŽLJIVICE: PERFEKCIONISTI

Grad Bikon Hajts je naizgled savršen - od vrhunskog koledža do njegovih preterano ambicioznih stanovnika - ali ništa nije onako kako izgleda. Nakon što se u gradu dogodi ubistvo, postaje jasno da svaki Perfekcionista krije tajnu.
 
Premijera 7. maja
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – UBITI IV II
 
Ubiti Iv” se vraća sa dugo očekivanom drugom sezonom. Sandra Ou i Džodi Komer ponovo se pojavljuju u proslavljenim ulogama Iv (Ou), operativca MI6, i ubice psihopate Vilanel (Komer), u priči o dve žene koje povezuje zajednička opsesija i jedan brutalni čin.
 
Premijera 7. maja
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA NOVE SEZONE SERIJE – BARI II
 
Premijera druge sezone humorističke serije HBO, dobitnika nagrade Emi, o ciničnom plaćenom ubici (Bil Hejder) čija nasilna prošlost ga sprečava da postane glumac u Los Anđelesu dok ga podučava iskusni doajen glume (Henri Vinkler).

Ponedeljkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA POSLEDNJE SEZONE SERIJE – POTPREDSEDNICA VII
 
Nova, ujedno i poslednja, sezona nagrađivane komedije sa dobitnicom Emija Džulijom Luis-Drajfus u ulozi Seline Majer, bivše potpredsednice i predsednice,  koja ne može da živi običnim životom pa se ponovo kandiduje.
 
Ponedeljkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – GOSPODIN DŽEK
 
Serija o En Lister, bogatoj jorkširskoj zemljoposednici, poznatoj po dnevniku od četiri miliona reči koji beleži njenu lezbejsku vezu, putovanja i pokušaje da promeni sudbinu oronulog porodičnog imanja, Šibden Hola.
 
Utorkom
 
ALFA
 
U pradavnoj prošlosti, za vreme ledenog doba, mladić pokušava da se vrati kući nakon što se odvojio od svog plemena tokom lova na bizone. Pronalazi vuka u sličnoj situaciji i s njim sklapa prijateljstvo koje će promeniti čovečanstvo.
 
Premijera 5. maja
 
 
Sedam stranaca, svaki sa svojom tajnom koju mora da zakopa, sastaju se na jezeru Taho, u oronulom El Rojalu, hotelu s mračnom prošlošću. Tokom jedne kobne noći, svi će imati poslednju priliku za iskupljenje... Pre nego što sve ode dođavola.
 
Premijera 12. maja
 
 
U gradiću u Masačusetsu, četiri srednjoškolke vrše obred da bi prizvale internet bauka, Slendermena. Ali kad ga jednom vide, ne mogu da ga se reše. I jedna po jedna, devojke lude, umiru ili nestaju. 
 
Premijera 19. maja
 
POTRAGA
 
Supermoderni triler o ocu koji traži nestalu 16-godišnju ćerku. Nakon neuspešne lokalne istrage, Dejvid odlučuje da istraži mesto koje još niko nije pretražio i na kom danas svi čuvamo svoje tajne. 
 
Premijera 26. maja
 
PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA - KAKO SE ZOVEM – MUHAMED ALI
 
Prikazujući neverovatan život jedne od najvećih ikona dvadesetog veka, dvodelni dokumentarac “Kako se zovem – Muhamed Ali” oslikava detaljan portret čoveka koji je, uprkos svim preprekama, postigao nemoguće.
 
Premijera 30. maja
 
PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA – IGRA PRESTOLA: POSLEDNJA STRAŽA
 
Specijalni dokumentarac o snimanju osme sezone “Igre prestola”. Poznata britanska rediteljka Džini Finlej je godinu dana provela na snimanju popularne serije HBO, beležeći stvaranje najambicioznije i najkomplikovanije sezone do sada.
 
Premijera 27. maja
 
 
 
Film “Pravi gangster” prati Luija, nekadašnjeg vođu zatvorske bande, tokom poslednje nedelje njegove 24-godišnje kazne. Njegov očekivani izlazak iz zatvora komplikuje dolazak novog zatvorenika, Bičera, koga Lui uzima u zaštitu.
 
12. maja
 
 
Žena koja pati od manjka samopouzdanja, nakon pada veruje da izgleda kao supermodel. Novopronađeno samopouzdanje daje joj snagu da neustrašivo živi svoj život, ali šta će se desiti kad shvati da se njen izgled uopšte nije promenio? 
 
9. maja
 
 
Denzel Vošington ponovo u ulozi Roberta Makola, penzionisanog marinca i nekadašnjeg špijuna Odbrambene obaveštajne agencije. Kad neko ubije Suzan, njegovu dugogodišnju prijateljicu i bivšu koleginicu, kreće u neumornu potragu za osvetom.
 
15. maja
 
NEMOGUĆA MISIJA: RAZILAŽENJE
 
Kad dečak slučajno izazove povratak najsmrtonosnijih lovaca na Zemlju, samo živopisna ekipa bivših vojnika i profesor evolucione biologije mogu sprečiti kraj ljudske rase. 
 
9. maja
 
 
Nakon što deset godina nije razgovarao sa svojim bogatim, otuđenim ujakom Bajom Patkom, Paja Patak nerado vodi svoje sestriće u njegov dvorac. Zajedno kreću u odvažnu pustolovinu tražeći izgubljenu Atlantidu.
 
14. maja
 
 
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – ČUDOTVORCI
 
Komedija smeštena u Raj d.o.o. Kad Bog odluči da uništi Zemlju, dvoje niskorangiranih anđela moraju da ubede svog šefa da spasi čovečanstvo. Oni se klade sa njim da mogu da izvedu najveće čudo i pomognu da se dvoje ljudi zaljube.
 
Petkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – PREDSTAVA
 
Predstava” je serija sa šokantnim ali istinitim kriminalističkim pričama čija radnja se odvija u okviru jedne sezone. Prva sezona prati Džipsi Blanšard, devojčicu koja pokušava da pobegne od toksičnog odnosa sa preterano brižnom majkom.
 
Nedeljom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – ROZVEL: NOVI MEKSIKO
 
Nakon što se nerado vrati u svoj turistički rodni grad Rozvel, u Novom Meksiku, Liz otkriva šokantnu istinu o svojoj simpatiji iz tinejdžerskih dana, koji je sada policajac: On je vanzemaljac koji krije svoje vanzemaljske sposobnosti. 
 
Sredom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – BOLJE STVARI III
 
Komedija o Sem Foks (Pamela Adlon), glumici bez dlake na jeziku i majci tri ćerke koje odgaja u Los Anđelesu. Ona je mama, tata, sudija i policajac. Njen život je zabavno gledati, ali ne biste poželeli da ga živite (osim ponekad).
 
Subotom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – PRIVLAČNA SAMOHRANA MAJKA II
 
U režiji Frenki Šo, ova serija predstavlja sirov, iskren i komičan osvrt na život devojke od dvadesetak godina iz južnog Bostona, čiji vapaji za vezom, seksom i procvatom karijere dolaze u sukob sa stvarnošću života samohrane majke.
 
Subotom 
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA EMISIJE – PREGLED PROTEKLE NEDELJE SA DŽONOM OLIVEROM VI
 
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
 
Petkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MODERNA PORODICA X
 
Serija govori o klanu Pričet-Danfi-Taker, predivno velikoj i ujedinjenoj porodici. Ove tri porodice nam pružaju iskren i često urnebesan prikaz ponekad toplog, a ponekad izopačenog zagrljaja moderne porodice.
 
Nedeljom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MLADI ŠELDON II
 
Prednastavak serije „Štreberi“ prati 10-godišnjeg Šeldona Kupera koji pohađa srednju školu i pokušava da se uklopi u svet oko sebe, dok porodica i prijatelji nastoje da izađu na kraj s njegovim jedinstvenim intelektualnim sposobnostima.

Nedeljom
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala