Moj TV - TV Program za 200+ kanala
MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL - u bioskopima ove godine.
Zlobnica: Gospodarica zla dolazi u bioskope 18. oktobra 2019, objavio je u sredu Walt Disney Studios.
17. mart 2019.

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL - u bioskopima ove godine.

 Naučna fantastična avantura pomera datum izlaska za sedam meseci. Film je trebao biti predstavljen 29. maja 2020. godine.

Walt Disney Studios se tiho priprema za jednu od najvećih godina u holivudskoj istoriji. Diznijeva godina počinje sa kapetanom Marvelom, zatim Dumbom, Osvetnicima: Endgame, Aladin, Toy Story 4, Kraljem lavova, Artemisom Fovl i Frozen 2 će završiti godinu sa Star Wars Episode X. U prethodnoj godini, Diznijevi filmovi su zaradili više od 7,3 milijarde dolara, dok su Warner Bros. zaradili 5,5 milijardi dolara i Universal $ 4,9 milijardi. Po svemu sudeći, 2019. godina će biti još veća.

Sada Disney agresivno uzima pažnju publike i sa još jednim blockbuster-om - Maleficent: Mistress of Evil. Maleficent 2014. bio je veliki pogodak koji je globalno zaradio 758,5 miliona dolara za budžet od 180 miliona dolara.

Anđelina ponovo igra ulogu Maleficenta zajedno sa Ell Faning, Sem Rilei, Imeldom Staunton, Džun Temple i Lesli Manvil, koji su se pojavili u prvom filmu. Mišel Fajfer se pridružuje kao kraljica Ingrid,a Haris Dinkison.

Joakim Roning režira skriptu koju su napisali Linda Vulverton, Mica Ficerman- Blu i Noah Harpster. Priča se nastavlja nekoliko godina nakon prvog dela i nastaviće da istražuje odnos između Maleficenta i Aurore jer "stvaraju nove saveze i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da zaštite močvaru i čarobna stvorenja koja u njoj žive".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala