Moj TV - TV Program za 200+ kanala
DC, TLC i ES najave za period od 9. do 15. marta
Kao i do sad, Discovery, TLC i Eurosport kanali za vas su spremili emisije u kojima znamo da ćete uživati.
4. mart 2019.

DC, TLC i ES najave za period od 9. do 15. marta

 Život u divljini Aljaske / PREMIJERA 4 sezone 

Duboko u srcu Aljaske živi neverovatna porodica u kojoj su svi rođeni i odgajani u divljini. Bili Braun, njegova supruga Ejmi i njihovo sedmoro odrasle dece – pet momaka i dve devojke – nalaze se tako daleko od civilizacije da često prođe i šest do devet meseci da ne vide nikog iz spoljnog sveta. Razvili su svoj naglasak i dijalekat, nazivaju sebe ''čoporom vukova'', a noću svih devet članova porodice spava zajedno u brvnari s jednom sobom. Prosto rečeno, razlikuju se od bilo koje druge porodice u Americi. Na pomolu su novi počeci nakon što se prvi iz čopora vukova, Noa, oženi; kako se porodica snalazi sa novim članom?
 
Ponedeljkom od 11. marta u 20:00 na Discovery kanalu.
 
 
 
Badi protiv Dafa / PREMIJERA 1 sezone
 
U epskom okršaju, kako bi se okončao jedan od najvećih sukoba među poslastičarima u istoriji, Badi Valastro i Daf Goldman suočavaju se u nizu izazova koji testiraju njihovu kulinarsku stručnost. Počinju s proverom svojih desertnih veština svih vrsta, a onda nastavljaju takmičenje u izradi torti gde poslastičari i njihovi asistenti pokušavaju da nadmaše jedan drugoga ekstravagantnim kreacijama kao što je torta u obliku klasičnog automobila za domaćina emisije “Brzi i glasni” Ričarda Roulingsa i prezentacija njihove idealne svadbene torte na sajmu venčanja. Takmičenje dolazi do vrhunca u finalnom, prostorno-tematskom izazovu u Filadelfiji, gde će sudije izabrati pobednika. Ko će pobediti u konačnom obračunu i okusiti parče pobedničke torte?
 
Sredom od 13. mart u 20:00 na TLC kanalu.
 
 
 
Trka Sunca, Pariz-Nica
 
Legendarna trka u Francuskoj održaće se 77. put, od 10. do 17. marta. Pre godinu dana ukupnu pobedu u Nici slavio je Mark Soler, koji će i braniti titulu, a uz njega za favorite slove i Sajmon Jejts, vicešampion iz 2018. godine, Nairo Kintana, Riči Port i Miguel Anhel Lopes. 
Eurosportov ekspert, Šon Keli je najveći šampion Trke Sunca sa sedam uzastopnih titula osvojenih osamdesetih godina prošlog veka.
Nakon tri dana “zagrevanja”, u sredu je na programu pojedinačni hronometar (25.5km) u Barbentanju, prva etapa koja može biti presudna za konačan poredak u generalnom plasmanu. Takmičari će bitku sa štopericom voditi na uzbrdici do Abaja de Sent-Mišel de Frigolea. Završni vikend takmičenja obećava uzbudljiv rasplet, jer će peloton ući u Alpe. Prvi put u istoriji, Trka Sunca učesnike vodi na Turini prevoj, mesto koje je Tur de Frans obišao tri puta, gde će savladati 1.607 metara nadmorske visine, a poslednja 3 kilometra izvući će poslednje atome snage iz vozača, jer je do vrha uspon od 10%. Poslednja etapa je ista kao i pre godinu dana, šest srednjih uspona prethodi spustu dugom 9 kilometara do Nice.
 
Eurosport i Eurosport Plejer će direktnim prenosima, koji počinju u 15:15, ispratiti kompletnu trku Pariz-Nica 2019. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala