Moj TV - TV Program za 200+ kanala
DC, TLC i ES najave za period od 23. februara do 1. marta
Ne propustite vaše omiljene emisije na kanalima Discovery, TLC i Eurosport..
17. februar 2019.

DC, TLC i ES najave za period od 23. februara do 1. marta

 
Čed Hilc i radionica "Grin goblin" / PREMIJERA 1 sezone, 6 epizoda 
 
Čed Hilc je stručnjak za izradu automobila. Ovaj majstor graditelj živi kanadski san. On uzima komade metala iz smeća i pretvara ih u nagrađivane automobile. Ova izuzetno dinamična serija prati Čeda Hilca kao pokretačku snagu, i nekonvencionalni tim u njegovoj radionici za preuređenje vozila Grin Goblin Kastoms, u Kaningu u Novoj Škotskoj, dok sa minimalnim budžetom kreiraju i prilagođavaju hotrod automobile. Osim prilagođenih automobila, Čed je obnovio nekoliko klasičnih vozila, od Hejzela napravljenog od aluminijuma iz 1951, preko Valijanta iz 1963, do modela Merkjuri Kapri iz 1971. Bez obzira na posao, Čed poseduje kreativnu viziju i uspeva da primeti potencijal u zarđaloj olupini i da napravi nešto neverovatno od onoga što bi mnogi smatrali smećem.
 
Sredom, od 27. februara u 20:00 na Discovery kanalu.
 
 
U potrazi za novom ženom / Najava epizode
 
Ova serija otkriva i prati putovanje poligamnih porodica koje traže novu suprugu za svoje domove koji i dalje rastu, i emocionalne uspone i padove koji se javljaju u fascinantnom svetu poligamnih veza. Višestruke veze su komplikovane - više ljudi, više problema! Tri porodice su u fazi traženja, zabavljanja ili uvođenja nove sestre-supruge u svoje živote.
 
Ponedeljak 25. februar u 21:00 na TLC kanalu.
 
 
FIS Svetsko prvenstvo u nordijskim disciplinama
 
Veliko internacionalno takmičenje se vraća u olimpijsku regiju Austrije, gde su nordijski sportovi životni stil. U 2019. godini, Zefeld će po drugi put ugostiti najveće takmičenje na svetu, 52. Nordijsko prvenstvo. Nakon 1985. godine, najbolji nordijci planete okupiće se u Tirolu, na borilištima koja su poznata i po Olimpijskim igrama 1964. i 1976, kao i Olimpijskim igrama mladih 2012. Ceremonija svečanog otvaranja FIS Svetskog nordijskog prvenstva zakazana je za 20. februar, a poslednje medalje biće podeljene 3. marta. Muškarci, žene i ekipe će se nadmetati u skijaškom trčanju, skijaškim skokovima i nordijskoj kombinaciji, za mesto na podijumu u ukupno 21 disciplini. 
 
Eurosport će direktno prenositi sva takmičenja iz Zefelda.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala