Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tizer za treću sezonu serije „The Handmaid’s Tale”
Tokom Super Bowl-a, pored brojnih reklama i trejlera za nova filmska ostvarenja prikazan je tizer za treću sezonu HBO serije „The Handmaid’s Tale”.
14. februar 2019.

Tizer za treću sezonu serije „The Handmaid’s Tale”

Sudeći po onome što smo videli, u Gileadu se situacija žestoko zahuktava.
 
Iako je reč o svega tridesetak sekundi koliko je pomenuti snimak trajao, jasno je da nas u nastavku očekuje puno toga uzbudljivog. U njemu otkrivamo Ofred (Elizabet Mos) u potpuno drugačijoj ulozi, koja u obraćanju javnosti poručuje da je pre Gileada bila prilično uspavana, odnosno da ni ona, a ni ostali nisu reagovali na vreme, zahvaljujući čemu su dozvolili vlastima da unište kongres, ogluše se o ustav i okrive teroriste za javne nemire, iako je to zapravo bilo njihovo maslo.
 

 
Ipak, sada je sve drugačije. Ona uverava sve prisutne da se sada probudila i poručuje: „Nikada nije trebalo da nam daju uniforme ukoliko nisu želeli da budemo vojska.” Dok to izgovara, ona gordo stoji u crvenoj odori, obraćajući se pripadnicama totalitarnog društva koje su odevene identično kao ona.
 
Pored Ofred, u tizeru vidimo i Serenu (Ivonu Strahovski) čija slika u plamenu potencijalno nagoveštava njen odlazak u pakao. Emili (Aleksis Bledel) drži u naručju bebu za koju pretpostavljamo da je Nikol, Džunina ćerka, dok Fred (Džozef Fajns) otkriva da je kolevka u njegovoj kući prazna.
 

Izvršni producent serije Brus Miler poručuje da će se i tokom treće sezone pridržavati originalnog scenarija, koji prati pad Galala. On ističe da će ostati dosledan romanu i onome što je Margaret Atvud napisala, ali da će za razliku od nje, temu obraditi na malo dinamičniji način. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala