Moj TV - TV Program za 200+ kanala
HBO i HBO GO Vam preporučuju!
Zimski februar, ne mora da bude bauk, ako uz vas imate odlične preporuke filmova i serija koje možete pogledati, zar ne? Zato nemojte propustiti sledeće..
28. januar 2019.

HBO i HBO GO Vam preporučuju!

 

  PREMIJERA NOVE SERIJE – JA SAM NOĆ - Fona Hodel je tinejdžerka koja je ostavljena na rođenju. Dok otkriva tajne svoje prošlosti, ona prati zlokobni trag koji je dovodi do holivudskog ginekologa umešanog u čuveno ubistvo poznato kao Crna Dalija.

Premijera 5. februara 

 

 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA PRVE REGIONALNE HBO EUROPE SERIJE – USPEH -  „Uspeh” je višeslojna drama fokusirana na snažne likove, u režiji oskarovca Danisa Tanovića. Radnja prati isprepletene priče četiri stranca, koji se na svoj način bore sa svakodnevicom života u gradu, a koje zauvek povezuje jedan nasilan događaj.
 
Nedeljom
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – DVOJNIK II - Hauard Silk je zaposlen u špijunskoj agenciji UN-a u Berlinu. Kada otkrije da njegova organizacija čuva tajnu prelaska u paralelnu dimenziju, on ulazi u mračni svet intrige, opasnosti i prevare.
 
Premijera 8. februara
 
PREMIJERA NOVE SERIJE – SMRTONOSNA GENERACIJA - Smeštena u mračan, nekonvencionalan, stripovski svet osamdesetih, “Smrtonosna generacija” prati razočaranog tinejdžera koji dobija poziv za privatnu školu u koju najpoznatije mafijaške porodice šalju buduće generacije ubica.
 
Premijera 19. februara
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – PRAVI DETEKTIV III - Nagrađivana drama HBO se u novoj, trećoj sezoni bavi novim slučajem mučnog ubistva dece u Arkanzasu koje se desilo pre 35 godina. Glavne uloge tumače Maheršala Ali, Stiven Dorf i Karmen Ego.
 
Ponedeljkom
 
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – GLUVARENJE III - Nova sezona ove polusatne komedije, od scenariste/glavnog glumca Pita Holmsa, prati dogodovštine nedavno razvedenog komičara koji pokušava da pronađe svoje mesto na sceni njujorške stend-ap komedije.
 
Ponedeljkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – POTOMCI - Junaci serija “Vampirski dnevnici” i “Prvobitni” ostavili su veliko nasleđe iza sebe, a ono se nastavlja u “Potomcima”, priči o sledećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene.
 
Utorkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – CRNI PONEDELJAK - 19. oktobar, 1987. – Crni ponedeljak, najveći pad berze u istoriji Vol Strita. Ovo je priča o tome kako je grupa autsajdera postala deo elite Vol Strita i na kraju izazvala pad najvećeg finansijskog sistema na svetu.
 
Ponedeljkom
  
BREGZIT - Benedikt Kamberbač glumi u dobro tempiranoj i uzbudljivoj drami koja se bavi referendumskom kampanjom o Bregzitu. Film prati kampanju iz perspektive nepoznatih stratega suprotstavljenih štabova, za ostanak i odlazak iz Evropske unije.
 
Premijera 3. februara
 
DEDPUL 2 - Vulgarni mutantski plaćenik Vejd Vilson, zvani Dedpul (Rajan Rejnolds), okuplja tim zlikovaca mutanata kako bi zaštitio dečaka sa natprirodnim moćima od surovog kiborga Kejbla, koji putuje kroz vreme.
 
Premijera 10. februara
 
S LJUBAVLJU, SAJMON- Svi zaslužuju sjajnu ljubavnu priču. Ali situacija 17-godišnjeg Sajmona Spira malo je komplikovanija: tek treba da obelodani porodici i prijateljima da je gej i ne zna identitet anonimnog druga iz škole u kog se zaljubio preko interneta.
 
Premijera 17. februara
 
VOLETI ESKOBARA - Istinita priča o ozloglašenom narko-bosu Eskobaru, koji je ubio hiljade ljudi, zaradio milijarde dolara i započeo ljubavnu aferu sa najpoznatijom kolumbijskom novinarkom Virhinijom Valeho, ženom koja je bila njegova sušta suprotnost.
 
Premijera 24. februara
 
TRAŽI SE MATORI- Kad saznaju da ih je majka godinama lagala da im je otac preminuo, blizanci Kajl i Piter odlučuju da pronađu tajanstvenog čoveka tokom divljeg putovanja prepunog otkrića i spoznaje.
 
Premijera 16. februara
 
DNEVNICI IZ OSLA -  Godine 1992. kad su izraelsko-palestinski odnosi bili veoma loši, tajni i nezakoniti sastanak izraleskih i palestinskih političara koji se desio iza zatvorenih vrata u Oslu, zauvek je promenio Bliski istok. 
 
Premijera 7. februara
 
 
 
 
 
 
LIGA PRAVDE - Nakon Supermenove smrti, Betmen i Čudesna žena angažuju superheroje da odbrane čovečanstvo od natprirodne opasnosti, Stepenvulfa. Zajedno sa svojim novim saveznicima, oni formiraju tim superheroja, poznat kao Liga pravde.
 
15. februara
 
TRI BILBORDA ISPRED EBINGA U MISURIJU - Mračna komedija nagrađena Oskarom govori o Mildred Hejz (Frensis Mekdormand), ženi u ranim pedesetim, koja zarati protiv lokalne policije optužujući ih za nekompetentnost u rešavanju ubistva njene ćerke.
 
13. februara
 
IZDAJA - Dominika je bivša balerina koja je primorana da pohađa “Školu vrabaca”, ruski vladin program koji je uvlači u opasnu špijunsku igru. Ona postaje vrhunski agent, ali je zatočena u svetu iz kojeg očajnički želi da pobegne.
 
9. februara
 
OSTRVO PASA - Epidemija psećeg gripa širi se gradom Megasakijem, a gradonačelnik Kobajaši izdaje naređenje da se svi psi pošalju na Ostrvo smeća. Dečak po imenu Atari odlazi na ostrvo da pronađe svog izgubljenog psa, Spotsa, uz pomoć drugih pasa. 
 
14. februara
 
 
 
 
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – SIRENA II - „Sirena“ nas vodi u Bristol Kouv – obalski gradić poznat po legendi da je nekad bio dom sirena. Kad dolazak tajanstvene devojke potvrdi da je to istina, sukob između čoveka i mora dobija vrlo zlokoban obrt.
 
Premijera 17. februara
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – LUTER V - Psihološka kriminalistička drama u kojoj Idris Elba glumi Džona Lutera, izuzetno nadarenog detektiva za ubistva koji radi u Londonu i čiji briljantni um ne može uvek da mu pomogne da savlada opasnu i nasilnu prirodu svojih strasti.
 
Premijera 20. februara
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – NA VISINI ZADATKA III - Treća sezona kultne humorističke serije HBO, “Na visini zadataka”, donosi nove opskurne priče o Njujorčanima koji traže bliskost, a svima je zajednička jedna stvar: njihov dobroćudni diler marihuane, “Tip”.
 
Premijera 15. februara
 
PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – MODERNA PORODICA X - Serija govori o klanu Pričet-Danfi-Taker, predivno velikoj i ujedinjenoj porodici. Ove tri porodice nam pružaju iskren i često urnebesan prikaz ponekad toplog, a ponekad izopačenog zagrljaja moderne porodice.
 
Premijera 10. februara
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MLADI ŠELDON II - Prednastavak serije „Štreberi“ prati 10-godišnjeg Šeldona Kupera koji pohađa srednju školu i pokušava da se uklopi u svet oko sebe, dok porodica i prijatelji nastoje da izađu na kraj s njegovim jedinstvenim intelektualnim sposobnostima.
 
Nedeljom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – KORMORAN STRAJK - Kormoran Strajk je privatni detektiv, nekadašnji ratni veteran, koji radi u maloj kancelariji u Londonu i koristi svoju jedinstvenu pronicljivost i iskustvo istražitelja vojne policije, kako bi rešio složene zločine koji zbunjuju policiju.
 
Sredom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – ISPRIČAJ MI PRIČU - Smeštena u savremeni Njujork, prva sezova serije “Ispričaj mi priču” kombinuje elemente “Tri praseta”, “Crvenkape” i “Ivice i Marice” i pretvara ih u subverzivnu priču o ljubavi, gubitku, pohlepi, osveti i ubistvu.
 
Subotom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – SVET NOVINA – Smeštena u užurbano i izazovno okruženje britanske novinske industrije, serija “Svet novina” uvlači publiku u lične živote i neprestane profesionalne dileme njenih likova.
 
Četvrtkom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – CIA U BERLINU III – Savremena špijunska serija koja prati Danijela Milera, tajnog agenta CIA-e u Berlinu. U trećoj sezoni, Valeri šalje Danijela i Roberta na hitan zadatak u Estoniju, gde otkrivaju znake nadolazeće ruske invazije.
 
Nedeljom
 
PREMIJERA NOVIH EPIZODA II SEZONE SERIJE – SOBA 104 – Humoristička serija braće Džeja i Marka Duplasa, snimana u jednoj sobi prosečnog američkog hotela, pripoveda drugačiju priču o odabranim pojedincima koji prolaze kroz nju u svakoj epizodi.
 
Petkom
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala