Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prikvel serije Sopranovi
U ulozi mladog Tonija Soprana Majkl Gandolfini, sin pokojnog glumca Džejmsa.
23. januar 2019.

Prikvel serije "Sopranovi"

 

Kreator serije "Sopranovi" Dejvid Čejs pronašao je svog Tonija Soprana. Majkl Gandolfini određen je za ulogu u novoj seriji, "The Many Saints of Newark", prikvelu Čejsovoj megapopularnoj TV seriji "Sopranovi", koje za Nju Lajn Sinemu.

Majkl je sin Džejmsa Gandolfinija, koji je utelovio čuvenu rolu Tonija Soprana, osvojivši brojne Emije, SAG nagrade i Zlatne globuse, lika antijunaka koji je omogućio i kasniju pojavu "loših momaka" poput onoga Brajana Krenstona u "Putu prema dole" i HBO serija "Dedvud", "Vestvorld" i "Igra Prestola". Umro je 2013. godine.

Sin pokojnog glumca sticao je iskustva te se probio ulogom u HBO seriji "Hronike Tajms Skvera". Njegova fizička sličnost sa Tonijem Sopranom je zapanjujuća. Potraga za mladim Tonijem trajala je dosta dugo pre pronalaska Gandolfinija. Insadjri kažu da ga je njegova interpretacija Tonija te fizička sličnost sa starijim Gandolfinijem učinila idealnim izborom.

Mladi Gandolfini pridružiće se Alesandru Nivoli, Veri Famigi, Džonu Berntalu i Bili Magnusenu. Radnja se odvija u Njuarku šezdesetih godina i nemira koji su tada trajalai, te sukobima između Afroamerikanaca i Italijana. Glavni lik drame je Diki Moltisanti (Nivola), mentor mladom Toniju, koga otac Džoni Boj, priprema za budućnost u organizovanom kriminalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala