Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ekskluzivno na Pickboxu
Slavni detektiv Herkul Poaro goni serijskog ubicu koji žrtve ubija abecednim redom, a na svakom mestu zločina ostavlja samo vozni red vozova...
20. januar 2019.

Ekskluzivno na Pickboxu

Slavni detektiv Herkul Poaro goni serijskog ubicu koji žrtve ubija abecednim redom, a na svakom mestu zločina ostavlja samo vozni red vozova...
To je početak brutalne priče o nasilju i lažima neprikosnovene kraljice kriminalističkih romana Agate Kristi u adaptaciji scenaristkinje i producentkinje Sare Felps gde Poaro mora da dovede u pitanje sopstveni integritet i prošlost da bi uhvatio ubicu.
Samo na Pickboxu od 18. januara pratite ovu šokantnu mini seriju majstorice krimića, Ubistva po abecedi, što je ujedno i naziv njenog klasika objavljenog 1936.godine.

U seriji Agata Kristi: Ubistva po abedeci (The ABC Murders) glume Rupert Grint i Tara Ficdžerald, a najveće iznenađenje je da ulogu Herkula Poaroa igra niko drugi nego – Džon Malkovič!
„Ovo je jedna potpuno drugačija Agata Kristi. Brutalnost i ružnoća možda nisu prve dve reči na koje pomislite kad vam je neko spomene. Ali ova serija je zaista neprijatna i mračna. I mislim da je to dobra stvar“, izjavila je Sara Felps bez čije bi fascinantne adaptacije bilo nemoguće da glumac kalibra Džona Malkoviča uopšte bude zainteresovan za ulogu Herkula Poaroa.
„Nisam stručnjak za romane Agate Kristi, a po mom iskustvu, ako veoma dobro poznajete roman na kom se zasniva serija ili film – to može da bude samo problem. Zato mislim da je zaista samo odabir Sare Felps šta će naglasiti, a šta ne. Poaro je neko ko je živeo u Engleskoj već 20 godina kad je naša priča počela. Mislim da je to važno na mnogo nivoa,“ rekao je Malkovič koji se našao u ulozi pomalo drugačijeg Poaroa nego što su njegovi obožavaoci navikli.
„Poaro je blizu kraja svog života i pomalo je zaboravljen. Ovde je reč o odličnim karakternim ulogama i, naravno, dobrom scenariju.“
Rupert Grint koji tumači Kroma i poznat je najviše po filmskim nastavcima Harija Potera, bio je oduševljen kad je saznao s kim će deliti radne trenutke.
„Bio sam veoma uzbuđen kad sam saznao da će Džon Malkovič tumačiti ulogu Poaroa. Njegov sam dugogodišnji obožavalac. On ima kvalitete mističnog lika i zaista nisam znao šta da očekujem od njega na snimanju, ali bilo je odlično. Kad sam prvi put snimao s njim, nisam mogao da ostvarim kontakt očima jer sam bio silno uzbuđen. Neverovatan je. Samo njegovo prisustvo stvara neku posebnost u sobi. On je veoma samouveren i uvek zna u kom je trenutku kamera na njemu, drži sve pod kontrolom i to je zadivljujuće gledati.
Fenomenalnu adaptaciju romana Agate Kristi gledajte od 18. 1. Ekskluzivno na Pickboxu.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala