Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Andrija iz serije Andrija&Anđelka u hit komediji “Taxi Blues”
Kralj humora Andrija Milošević, ove zime nasmejaće nas u filmu Taxi Blues – urnebesnoj akcijskoj komediji koja će vas dovesti do suza!
16. januar 2019.

Andrija iz serije "Andrija&Anđelka" u hit komediji “Taxi Blues”

 Godinu 2019. započinjemo s fantastičnim humorom koji nas nikada nije razočarao a kada iza tog humora stoji Andrija Milošević smejanje do suza je zagarantovano. Taxi Blues, komedija je u režiji Miroslava Stamatova s Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, koja krajem januara stiže u bioskope i zbog koje ove godine niko neće patiti od januarske depresije!

 
Glumačku postavu čine Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić i drugi.
 
Radnja filma: 

Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije avanture pratimo tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu pretvoriće se u haos kada se u njegov auto ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će rezultirati gomilom suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala