Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Filmska subota uz HBO!
Za ljubitelje filmova HBO je spremio prave poslastice u kojim se može uživati tokom ove zimske subote. Mi smo za vas izdvojili nekoliko, pa pogledajte.
10. januar 2019.

Filmska subota uz HBO!

 12. januar u 07:05č na HBO

"Moja lažna žena"

Plastični hirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj devojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima decu kako bi izbegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što devojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu sa posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom decom, glumi njegovu nepostojeću porodicu kako bi dokazao da je u pravu.

12.januar u 10:55č na HBO

"Liga pravde"

Potaknut obnovljenom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermanovim nesebičnim činom, Brus Vejn zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju sa najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Betman i Vonder Vumen moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu pretnju. Usprkos formaciji koju čine heroji Betmen, Vonder Vuman, Akvaman, Kiborg i Fleš, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmera.. 

 

12.januar u 10:40č na HBO2

"Kapija vremena"

Film donosi priču o mladoj devojci Meg Murry (Storm Reid) koja ide u potragu za svojim ocem preko interdimenzionalnog putovanja. Na ovom putovanju ona ima tri nebeska vodiča i otkriva nam da snaga proizilazi iz prihvatanja individualnosti. Predstavljamo vam trailer za film fokusiran je na Meg koja se suočava s brojnim problemima u školi nakon što njen otac Alexander misteriozno nestane. 

12.januar u 14č na HBO3

"Oz, veliki i moćni"

Nakon što Oskar Digs (Džejms Franko), mađioničar iz cirkusa upitne etičnosti, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio džekpot budući da mu slava i bogatstvo stoje pred nosom. Sve dok ne upozna tri veštice: Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Glindu (Mišel Vilijams) koje nikako nisu uverene da je upravo Oskar čarobnjak kojeg su svi čekali.Nevoljno uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oskar će morati otkriti ko je dobar, a ko zao pre nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove Oskar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

12.januar u 16:10č na HBO3

"Zbogom, Kristofere Robine"

Alan Miln (Domhnall Gleeson) se nakon učešća u Velikom ratu vraća kući u Englesku. Miln, koga svi zovu Blu, je pisac i pripada eliti londonskog društva. Pokušava da uhvati korak sa svakodnevnicom, ali niko ne razume njegove stvarne traume, sem kolege Ernesta (Stephen Campbell Moore), takođe borca Velikog rata. Ne razume ga ni supruga Dafne (Margot Robbie), koja pokušava da pokrene njegovo pisanje vodeći ga po zabavama Londona, pa čak i odlučujući da mu podari dete. Nakon par godina tih pokušaja Miln ne može više i donosi odluku da se presele na selo. Sa suprugom i sinom, Kristoferom Robinom (Will Tilston), koga zovu Bili i dadiljom Oliv (Kelly Macdonald), Miln pokušava da pohvata konce svog života. Međutim, kada Dafne ode od njih, a Oliv ih napusti na par sedmica, Miln će sa Kristoferom ostati sam. U toj samoći, desiće se trenutak gde će se točak sudbine okrenuti i iznedriti neverovatnu priču o najpoznatijem medvediću na svijetu, ikada… 

12.januar u 19č na HBO2

"Osvetnici: Rat beskonačnosti"

Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvata sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni da žrtvovuju sve kako bi porazili moćnog Tanosa pre nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

12.januar u 00č na HBO

"Astralna podmuklost: Poglavlje 4"

U ovom napetom filmu, Lin Šej je opet u ulozi dr Eliz Rejnijer, parapsihologa koji se vraća u svoju porodičnu kuću da se suoči sa nemilosrdnim demonima koji je progone od detinjstva. U pratnji dvojice istražitelja, Speksa i Takera, Eliz mora da zaroni dublje u podzemni svet, reši misteriju i iskoreni svoj najveći strah.

Da li ste gledali neki od ovih filmova možda ranije, ako jeste, pišite nam kakvi su vam utisci, a ako niste, uživajte u preporukama! Ugodno gledanje Vam želi ekipa MojTV-a.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala