Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radoš Bajić najavio dve serije, jedna potpuno nova
“Contract studios“ u planu za 2019. godinu ima dve serije - jedna je drugi ciklus serije “Psi laju, vetar nosi”, a druga nova serija “Preživeti Beograd”
8. januar 2019.

Radoš Bajić najavio dve serije, jedna potpuno nova

 Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru predstavnike producentske kuće “Contract studios

Razgovarali smo o projektima koji se tiču i Beograda i koje ova kuća planira da realizuje u narednom periodu. Za mene kao gradonačelnika, ali i za grad Beograd, izuzetno je značajno da se život našeg grada i sugrađana analizira kroz umetnički pristup, rekao je Radojičić.

On je, izrazivši posebno zadovoljstvo što je ugostio poznatog glumca i reditelja Radoša Bajića i ostale predstavnike kuće “Contract studios“, ocenio da serije koje će biti snimane mogu sa sobom da nose i “skrivene” poruke i kritike, kojima se ukazuje na određene probleme ili nedostatke.

Grad Beograd se raduje ovim serijama i u narednom periodu ćemo razmotriti mogućnosti kako zajedno da učestvujemo u ovim projektima, dodao je gradonačelnik.

Radoš Bajić je zahvalio na prijemu i naveo da producentska kuća “Contract studios“ u planu za 2019. godinu ima dve serije.

Jednu ćemo raditi za RTS, a drugu za Pink... Prva serija je drugi ciklus serije koju smo mi već radili, “Psi laju vetar nosi”, koju režira Jelena Bajić Jočić, a ja sam scenarista, rekao je Bajić i dodao da se druga, potpuno nova, serija zove “Preživeti Beograd”.

Кako je rekao, to je prelepa serija radosti, optimizma, novih životnih iskušenja i spoznaja Beograda “koji je dom svima”.

U središtu priče su studentkinje iz unutrašnjosti koje dolaze u Beograd da studiraju. Taj njihov doživljaj metropole i svega što Beograd nudi je osnova za jednu prelepu seriju koja će imati 20 epizoda, dodao je Bajić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala