Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kristijan Bejl je u filmu o bivšem američkom potpredsedniku
Popularni glumac Kristijan Bejl je poznat po tome što je spreman da u potpunosti promeni svoj izgled kako bi bio što uverljiviji u svojim ulogama.
22. decembar 2018.

Kristijan Bejl je u filmu o bivšem američkom potpredsedniku

  Pamtimo kako se gotovo istopio zarad uloge u filmu „Mašinista“, dok je za „Američku prevaru“ zanačajno povećao svoju telesnu težinu. U novom filmu „Vice“, međutim, on je prevazišao sam sebe i izgleda gotovo neprepoznatljivo kao Dik Čejni, potpredsednik SAD za vreme mandata Džordža V. Buša.

Vice je biografski film koji se bavi životom ove, po mnogima kontroverzne figure iz američkog političkog života. U svojoj dugoj karijeri, on je učestvovao u republikanskim administracijama Ričarda Niksona, Džeralda Forda i Džordža H.V. Buša, ali je njegova služba u Beloj kući tokom dva mandata Džordža Buša mlađeg od 2001. do 2009.izazvala najviše polemike. On je podržavao rat protiv terorizma, kao i agresiju na Irak, a većina političkih analitičara se slaže da je verovatno bio najmoćniji potpredsednik u istoriji SAD.

Njegovu ženu Lin će glumiti Ejmi AdamsSem Rokvel će biti Džordž V. Buš, Stiv Karel će se naći u ulozi Donalda Ramsfelda, dok će Kolin Pauela glumiti Tajler Peri. 

Vice je režirao Adam Mekej, koji je ujedno i autor scenarija. Film će imati svoju premijeru 25. decembra

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala