Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Disney će izdati mini-seriju o Rocketu and Grootu
Internetska stranica Hashtag Show objavljuje zanimljivu glasinu da Disney Studio razmatra stvaranje Rocket i Gruta iz "Guardians of Galaxy" vlastite mini serije.
4. decembar 2018.

Disney će izdati mini-seriju o Rocketu and Grootu


Istovremeno, autori informacija zasebno su pojasnili da je u ovom trenutku to samo neobična glasina, a izvori unutar Disneya još nisu potvrdili.

Dana 19. septembra postalo je poznato da Marvel i Disney, pod vodjstvom Kevina Faigija, nameravaju izdati nekoliko mini-serija s herojima Marvelovog filmskog svemira. Najavljeni su prvi projekti o Scarlet Witch i Lokiju, a kasnije su se pojavile informacije o zasebnoj seriji sa Winter Soldierom i Falconom. Očekuje se da će se glumci koji su igrali likove u igranim filmovima vratiti u poznate uloge.

 

Projekti su u različitim fazama razvoja, a samo mini-serije o Falconu i Zlatnom vojniku imaju scenario – to je Malcolm Spellman ( “The Empire” ).

Sada Disney aktivno radi na razvoju buduće stream usluge koja se može takmičiti sa Netflixom. Studio je već uložio u nekoliko skupih projekata. Osim mini serijala Marvel, postoji i serija igara na Star Warsu John Favreau (s proračunom od 100 miluona dolara) i remake Gospe i Vagrantima .

Rocket and Grute (kibernetski modifikovani rakun i razumno stablo) debitovali su na velikom platnu u “Guardians of the Galaxy” 2014. godine. Likove su izrazili Bradley Cooper i Vin Diesel , a odmah su postali favoriti javnosti. Poslednji put su se pojavili u “Ratu beskrajnosti” , gde su pomogli Thoru da dobije novi čekić.

Groot i Rocket trebali su se vratiti u The Guardians of Galaxy 3 , ali nakon što je James Gann otišao s mesta direktora, rad na projektu je obustavljen.

Izvor. recenzijefilmova

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala