Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nemački glumci srpskog porekla u novoj SCI FI seriji
NBCUIN najavio je kupovinu serije SPIDES – novi triler o invaziji vanzemljaca na SCI FI kanalu.
30. novembar 2018.

Nemački glumci srpskog porekla u novoj SCI FI seriji

U glavnim ulogama: Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones), Falk Hentschel (Legends Of Tomorrow, Marvels Agents Of S.H.I.E.L.D.), Florence Kasumba (Avengers, Black Panther) i Désirée Nosbusch (Bad Banks)

Osam jednočasovnih epizoda emitovaće se na SCI FI kanalima u Evropi, Australiji, Africi, Bliskom Istoku, Južnoj Americi i Brazilu 2019.

Koprodukcija i distribucija Palatin Media

Producenti Katapult Filmproduktion i Red Sun Films

London – November, 2018 – NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je kupovinu serije SPIDES – novi triler o invaziji vanzemljaca na SCI FI kanalu, destinaciji za fanove naučne fantastike i žanra fantazije širom sveta. Osam jednočasovnih epizoda premijerno će biti prikazane krajem 2019. godine u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Iberijskom poluostrvu, Nemačkoj, Južnoj Americi,Poljskoj, Rumuniji, na Balkanu, Bliskom Istoku, u Africi, Australiji i Brazilu.

SPIDES su napisali Rainer Matsutani, Eckhard Vollmar, Peter Hume, Carola Lowitz i Mark Wachholz, a producenti su Katapult Filmproduktion i Red Sun Films u saradnji sa Palatin Media, koji su takođe i distributeri serije.

Smeštena u savremeni Berlin, serija SPIDES prati Noru – koju igra Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones) – mladu ženu koja se budi iz kome bez sećanja na njen prethodni život nakon što je uzela mistrioznu drogu; tu je i lokalni detektiv David Leonhart – koga tumači Falk Hentschel (Legends of Tomorrow, Marvels Agent of S.H.I.E.L.D.), i njegova partneka Nique Navar – koju igra Florence Kasumba (Avengers, Black Panther). Detektivi prate trag narkotika koji je povezan sa nestankom na desetine tinejdžera. Kada Nora pokušava da otkrije šta joj se desilo, počinje da razotkriva zaveru vanzemaljaca koji koriste veštačku drogu da bi se ubacili u ljudska bića čija im tela služe kao stanište. Što više istine Nora otkrije, to će biti jasnije njene lične mračne tajne: ona je ključ invazije protiv koje se bori.

U seriji SPIDES takođe glume: Damian Hardung (Name Of The Rose) kao Alex; Désirée Nosbusch (Bad Banks) kao Norina majka ; Susanne Wuest kao dr Bridget Herter, ambiciozna načelnica neurologije na institutu Torsen; Aleksandar Jovanovic (Tatort) kao Robert Prokopp ljutiti šef obezbeđenja; Branko Tomović (Homeland) kao Boris, ruski mafijaš; Kimberly Leemans (The Walking Dead, Nashville) kao Cleo, vlasnica noćnog kluba i mnogi drugi.

“Kao naučnofantastični triler sa obrtom, SPIDES će biti više od vanzemaljske serije na našim SCI FI kanalima širom sveta”, izjavio je Steve Patscheck, izvršni potpredsednik za programe NBCUniversal International Networks. “Mi fanove naučnofantastičnog žanra postavljamo u središte svega što radimo, uključujući nabavku različitog sadržaja koji odgovara gledaocima iz svih delova sveta.”

“Veoma smo uzbuđeni što ekskluzivno najavljujemo seriju SPIDES na SCI FI kanalima u 2019,” rekla je Katharina Behrends, direktorka NBCUniversal International Networks za Centralnu i Istočnu Evropu. “Kao naučnofantastični triler sa obrtima, SPIDES kombinuje uzbudljivu priču sa međunarodno priznatim glumcima u okruženju uvek živopisnog Berlina.”

“Palatin je ponosan što je NBCUniversal International Networks najbolji mogući partner za ovu izvanrednu seriju. Imali smo dosta sreće da okupimo ovako kvalitetan tim ispred i iza kamera, kao što su glumci Rosabell, Falk, Florence, Damian i Désirée, da nabrojim samo pojedine,” rekao je Bernd Schlötterer, direktor Palatin Media i izvršni producent.

Rainer Matsutani (Wild Land, Over My Dead Body) je glavni producent, pisac i reditelj, Alexander Kiening je producent, dok su izvršni producenti Bernd Schlötterer, James Cabourne i Wolfgang Behr. Koproducenti su: Nevision, Sventin Film, Baby Gi i Hollyberg.

SPIDES se trenutno snima u Berlinu, Nemačkoj.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala