Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova Penny Dreadful serija uskoro - nadamo se!
Showtime je odlučio napraviti nastavak na Penny Dreadful seriju, naziva Penny Dreadful: City of Angels.
4. novembar 2018.

Nova "Penny Dreadful" serija uskoro - nadamo se!

 
City of Angels nam stiže od Penny Dreadful kreatora, scenarista i izvršnog producenta Johna Logana, koji i na ovoj novoj seriji ima jednake obaveze. Njemu će se pridružiti Michael Aguilar (Kidding) koji će uz njega biti izvršni producent. Produkcija bi trebala započeti u 2019. godini.
 
Duhovni potomak priče postavljen u Londonu u viktorijanskom dobu, sledeće poglavlje imaće novu viziju, nove likove i priče. Započeće 1938. u Los Angelesu, vremenu i mestu duboko upletenom u meksičko-američki folklor i društvenu napetost. Potstaknut sukobom između likova povezanih s Božanstvom Santa Muerte i ostalima koji su povezani s Đavolom, Penny Dreadful: City of Angels istražiće uzbudljivu mešavinu natprirodne i gorive stvarnosti tog doba, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme unutar prave istorijske pozadine.
 
“Penny Dreadful: City of Angels imat će društvenu i istorijsku svest koju nismo odlučili istražiti u Penny Dreadful Londonskim pričama”, rekao je Logan. “Sada ćemo se boriti s određenim istorijskim i stvarnim svetskim političkim, verskim, društvenim i rasnim pitanjima. Godine 1938. Los Angeles se suočava s nekim teškim pitanjima o svojoj budućnosti i duši. Naši likovi moraju učiniti isto. Nema lakih odgovora. Postoje samo moćna pitanja i moralni izazovi. Kao i uvek u svetu Penny Dreadful, na ovom svetu nema heroja i zlikovaca, samo protagonisti i antagonisti; komplikovanih i konfliktnih likova koji žive na osloncu moralnog izbora. “
 
Izvor: svijetfilma
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala