Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi film Srdana Golubovića: “Otac”
Srpski režiser Srdan Golubović, poznat po ostvarenjima Paket aranžman, Apsolutnih sto, Klopka i Krugovi, trenutno je zaokupljen radom na svom novom filmu Otac.
3. novembar 2018.

Novi film Srdana Golubovića: “Otac”

 Otac je film o čoveku kome su zbog siromaštva oduzeli decu. On kroz svoje putovanje, hodajući od svog sela na jugu Srbije do Beograda, sa kraja na kraj zemlje, iz protesta, dostojanstva, želje da dokaže da mu je stalo, iz očaja, od gubitnika, odbačenog i poniženog čoveka – postaje heroj.

Uz Ognjena Sviličića, Golubović je i autor scenarija, a direktor fotografije je dugogodišnji Golubovićev saradnik Aleksandar Ilić. Kompozitor muzike je Mario Šnajder. Scenograf je Goran Joksimović, a kostimografkinja Ljliljana Petrović.

Oca u filmu tumači Goran Bogdan, dok su uloge dece poverene Ajli Šantić i Muharemu Hamziću, koji su prvi put na filmu nakon što su prošli kasting u kome je učestvovalo više od 250 dece. Ostale uloge tumače: Boris Isaković, Nada Šargin, Milica Janevski, VahidDžanković, Jovo Maksić, Nikola Rakočević i Ljubomir Bandović.

Otac nastaje kao koprodukcija šest zemalja: Srbije, Francuske, Nemačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Producent ovog ostvarenja je Jelena Mitrović, koja je ranije producirala filmove Klopka, Život i smrt porno bande, Besa, Žena sa slomljenim nosem, Klip i Krugovi, dok su koproducenti Boris T. Matić, Aleksander Ris, Čedomir Kolar, Mark Baše, Danijel Hočevar i Amra Bakšić Čamo. Biće sniman oko 60 dana na lokacijama u Priboju, Zaječaru, Knjaževcu i Beogradu.

Izvor: Filmofil
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala