Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Trick - najava novog horor/trilera
Dermot Mulroney (TV serija Pure Genius) kao novi član glumačke postave horor/trilera Trick kojeg će režirati Patrick Lussier (Drive Angry)
1. novembar 2018.

"Trick" - najava novog horor/trilera

 Radnja filma će pratiti borbu stanovnika jednog gradića da pronađu okrutnog serijskog ubicu. Mulroney će portretirati detektiva koji se u prošlosti susreo sa njim. Iako ga svi ubeđuju da ga je tom prilikom usmrtio, detektiv ne veruje da je ubica mrtav.

Trick će producirati Ellen Wander za kompaniju Film Bridge International koja polaže prava na međunarodnu distribuciju filma, te Gabriela Lugo iz kompanije Revek Entertainment.

Lussieru horor kao žanr nije nepoznat jer je režirao prosečni horor Dracula 2000 u kojem se u glavnoj ulozi pojavio Gerard Butler, pomenuti akcioni horor Drive Angry u kojem se u glavnoj ulozi pojavio Nicholas Cage, te remake horora My Bloody Valentine iz 2009.

Mulroneya možemo vidjeti u FOX-ovoj seriji LA to Vegas, Netflixovom sitcomu Arrested Development, horor seriji Into the Dark i TV seriji Station 19. Od 2. novembra ćemo biti u prilici gledati ga u psihološkoj triler seriji Homecoming, a u budućnosti u akcionoj avanturističkoj drami SGT. Will Gardner i ostvarenjima The Chikasaw Rancher i Hard Luck Love Song koji se trenutno nalaze u fazi postprodukcije.

Izvor : Filmofil
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala