Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“Waldo” - Fantastična trojka!
Dvostruki oskarovac Mel Gibson, Charlie Hunnam i Eiza Gonzalez predvodiće glumačku postavu akcionog trilera Waldo.
31. oktobar 2018.

“Waldo” - Fantastična trojka!

 Film će se bazirati na romanu “Last Looks” Howarda Goulda, a režiraće ga Tim Kirby, poznat po tome što je režirao nekoliko epizoda serije Veep i pilot epizodu TV serije Fleabag.

“Waldo” će gledaocima predstaviti novog heroja u vidu osramoćenog LAPD detektiva Charlija Walda (Hunnam) koji živi minimalističkim načinom života u jednoj šumi. Njegov mirni život biće iznenada prekinut kada bude primoran da radi kao privatni detektiv i istraži ubistvo supruge jedne ekscentrične TV zvezde. Snimanje će početi u prvom tromjesečju 2019.

Ovo je samo još jedan od projekata na kojem će u budućnosti raditi Gibson. Tokom godine je objavljena vest da će se Gibson pojaviti zajedno sa Annabelle Wallis (The Mummy) i Frank Grillom (Captain America: The Winter Soldier) u akcijskom trileru Boss Level.

Hunnam je svoju poslednju ulogu ostvario u drami A Million Litle Pieces, a u budućnosti ćemo ga gledati u akcionoj kriminalističkoj avanturi Triple Frontier i biografskoj kriminalističkoj drami The True History of the Kelly Gang koja je rađena po romanu PeteraCareya. Oba filma se trenutno nalaze u fazi postprodukcije, a Hunnam trenutno snima dramu Jungleland koju režira Max Winkler.

Gonzalez se pojavila u filmu Baby Driver Edgara Wrighta, a u budućnosti ćemo je gledati u biografskoj komediji drami Welcome ToMarwen koju režira Robert Zemeckis, drami Highway Alexandre McGuinness, akcionoj avanturističkoj romansi Alita: Battle Angel Roberta Rodrigueza, fantaziji Paradise Hills, akcionoj drami Cut Throat City i filmovima Bloodshot i Kung Fury 2.

Izvor : Filmofil
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala