Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“The Curse Of La Llorona” - Stravična legenda
Kuća New Line Cinema objavila je trailer i poster za “The Curse of La Llorona”, novi horor film producenta Jamesa Wana (The Conjuring serijal, Saw serijal).
29. oktobar 2018.

“The Curse Of La Llorona” - Stravična legenda

 

 Jedna od najstrašnijih priča iz meksičkih narodnih predanja je priča o La Lloroni. Prema ovoj legendi, La Llorona je bila prelepa žena koja je radi toga što je suprug vara u nastupu nekontrolisanog besa udavila sopstvenu decu u reci. Nakon što je videla njihove leševe kako plutaju rekom, shvatila je težinu svog postupka i izvršila samoubistvo skočivši za njima u istu tu reku. Poznata je i kao “Žena koja plače” i veruje se da traga za decom kako bi ih prisvojila. Ako neko čuje njen plač, smatra se da ga je La Llorona proklela. 

Radnja filma smeštena je u Los Angeles sedamdesetih godina prošlog veka. Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron) igra socijalnu radnicu koja odgaja dvoje dece, a koja istražujući svoj novi slučaj otkriva zastrašujuće sličnosti sa svojom porodicom.
 
Pored Cardellini, u filmu glume i Patricia Velasquez (The Mummy), Sean Patrick Thomas (Barbershop: Back in Business) i Raymond Cruz (Better Call Saul).
 
Film stiže u bioskope 19. aprila 2019. godine.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala