Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Wonder Woman 1984 nam će doći u bioskope tek za dve godine
Film 'Wonder Woman 2', koji se u stvari preimenovao u 'Wonder Woman 1984' u bioskope je trebao doći početkom novembra 2019.
28. oktobar 2018.

"Wonder Woman 1984" nam će doći u bioskope tek za dve godine

 Međutim, došlo je do značajnih promena pa ćemo tako film gledati tek početkom juna 2020. godine, otprilike tri godine nakon što smo gledali i prvi film. Vest je prva objavila glavna glumica, Gal Gadot, na svojem Twitteru.

Nakon glumičinog tvita, produkcijska kuća Warner Bros. izbacila je i objavu u kojoj su objasnili malo o tom pomaku.

- Imali smo značajan uspeh s objavom prvog filma o Wonder Woman tokom leta, tako da kad smo videli priliku u promenama datuma objava mnogih filmova, iskoristili smo je. Tim potezom je film završio tačno tamo gde i pripada - rečeno je iz Warnera.

Uz Gal Gadot i Chrisa Pinea koji reprizira svoju ulogu, u filmu ćemo gledati i Kristen Wiig kao negativku Cheetah, a pridružuje im se i Pedro Pascal u neotkrivenoj ulozi. Redateljka Patty Jenkins, koja je režirala i prvi film, ponovo je u redateljskoj stolici.

Premda su donesene neke bitne promene u Warner Bros.-ovoj filmskoj franšizi DCEU, i dalje se točkovi okreću pa ćemo tako osim 'Wonder Woman 1984' u bioskopima moći uskoro pogledati i narednu avanturu iz tog sveta, "Aquaman", koji u bioskope dolazi sredinom decembra.

izvor: n1info
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala