Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preporuka dana - 25.10.2018.
Šta bi Vam ulepšalo dan ? Neka komedija možda? Ili ste možda više za neku akciju ?
25. oktobar 2018.

Preporuka dana - 25.10.2018.

Dok trepnemo - zima je pred vratima. Jakne, ćebići, hladnoća i tmurno vreme , odmah vuku ka depresivnom stanju. Ali ne mora da bude tako!

Borimo se filmovima/serijama protiv depresije! Ono što možemo da Vam pomognemo jeste da Vam preporučimo šta biste mogli da pogledate, kao recimo :

 "Nestao za šezdeset sekundi" na O2 kanalu u 11:45h.

 Mladi lopov Kip Raines kriv je što je policija otkrila tajnu garažu bande kradljivaca automobila, zbog čega će opakom šefu bande Calitriju propasti važan posao.

"Princeza i žabac" na kanalu HBO2 u 16:25h.

U ovoj verziji priče, devojka još uvek poljubi žapca, no rezultat je sasvim drugačiji od očekivanog; a to je samo jedno od brojnih iznenađenja u ovoj mešavini luckastog humora, muzike i emocija.

"Rat zmajeva" na kanalu Cinestar Fantasy u 18:45h.

Oni su naš svet pretvorili u svoje bojno polje. Stvorenja nalik zmajevima iz drevnih legendi pojavljuju se u Los Anđelesu, ruše zgrade i prevrću automobile u potrazi za devojkom po imenu Sara.

"Potomci" na kanalu TV1000 u 21h.

Godine 2027. za društvo više nema nade, jer je izgubilo sposobnost razmnožavanja i bivši aktivista pristaje da ženu koja je nekim čudom zatrudnela, prebaci do utočišta na moru. 

I kao šlag na tortu ostavili smo poslednju preporuku za kraj. U pitanju je film "Čudesna žena" koja će biti prikazana na kanalu HBO3 u 22:45h.

Pre nego je postala Vonder Vumen, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom ostrvu Temiskira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u spoljnem svetu, Diana napušta svoj dom, uverena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala