Moj TV - TV Program za 200+ kanala
John Wick 3 - Kianu na visini zadatka ?
Šta god pričali o Johnu Wicku , njegovom životu svakako ne manjka uzbuđenja, u to smo sigurni!
3. oktobar 2018.

John Wick 3 - Kianu na visini zadatka ?

 Kada vidimo postere, očigledno je da ni na jednom od nih Kijanu Rivs ne pokazuje da je to život koji želi. U prva dva filma "Johna Wicka", istoimeni protagonista je povučen iz penzije i ostavlja trag za sobom, a "John Wick: Poglavlje 2" završeno je sa scenom gde je on prisiljen na bekstvo. John će i dalje izbegavati ubice iza svakog ćoška kad se s njim ponovo sretnemo sledeće godine u "John Wicku 3: Parabellum", a tokom cele ludosti John će morati da jaše konja po ulicama New Yorka.

Normalno, ako želite da brzo pobegnete, odaberete motorizovano vozilo kao svoj način prevoza. Ali, za Johna to nije tako. Nekako će događaji u samom akcionom filmu dovesti do toga da on skoči na konja i jaše kroz prometne ulice Njujorka kako bi izbegao neprijatelje koji ga prate na motorima.
Ali ludost se ovde ne završava. Reditelj Chad Stahelski takođe je rekao da će se u "ludnicu" oko John Wick 3: Parabellumov uključiti ​​"konji, psi, mačke, gavrani, hrpa golubova, proterivanje motora, lov na automobile, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, puške i nindže. "
Čak i po John Wickovim standardima, to je glupost, a sada se pitamo jesu li to standardne crne obučene nindže s bacanjem bodeža ili će ove nindže zaposesti puške.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala