Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Michael B. Jordan novi Supermen?
Sve je iznenadila vest da glumac Henry Cavill odlukom produkcije Warner Bross više neće biti Supermen.
22. septembar 2018.

Michael B. Jordan novi Supermen?

 Međutim, još veće iznenađenje usledilo je kada su se svetom filma pronele glasine da će tu ulogu naslediti Michael B. Jordan. Tako je. Supermen postaje crn.

Prema mišljenju kritičara, ovakva odluka u skladu je sa idejom tvoraca SupermenaDžoa Šustera i Džerija Sigela. A njihov cilj, svakako, u vreme progona svih drugih rasa od strane nadmoćnog belog čoveka, nije bio da baš takvom liku podare supermoći. Kada su ga stvarali razmišljali su o nekome nalik modernoj verziji Mojsija smeštenog u američkom društvu. Ipak, u kriznim godinama prošlog veka, ta ideja bila je neostvariva. Ispostavilo se – sve do sada. Bela je bila jedina boja koja se mogla uklopiti u ideal Supermena.

Henri Kavil je igrao Supermena u tri filma – Man of SteelBetmen protiv Supermena i Justice League.

U filmu Shazam je trebalo da odigra nekoliko scena, nakon čega bi se Vorner Bros “prebacio” na priču Superwomanu kojem ne bi bilo mesta za Kavila, pošto će se film baviti mladom superheroinom.

Samim tim što je odbio ulogu u ovom filmu “zatvorio je sebi vrata za buduće projekte”. Iz studija kažu da će nakon tog vremena stići novi glumac “jer je Supermen kao Bond – s vremena na vreme dođe novi tajni agent na mesto starog”.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala