Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novo u bioskopima
„Izuzetno putovanje jednog fakira“ od 13. septembra u bioskopima
12. septembar 2018.

Novo u bioskopima

Film „Izuzetno putovanje jednog fakira“, reditelja Kena Skota, od 13. septembra biće na repertoaru domaćih bioskopa, najavio je distributer „Fejm solušons“.

Živopisna, avanturistička priča o mladom mađioničaru iz Mumbaija i njegovoj avanturi po svetu, predstavlja publici na nov i specifičan način različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja i sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi...„Pre svega želim da ljudi uživaju u ovom filmu, jer to je prvenstveno zabava. Bio je to pravi izazov raditi sa glumcima iz različitih zemalja, kultura, ali i prava radost. Naročito sa Danušom, koji je snimio toliko filmova u Indiji. Na kraju svakog snimajućeg dana sedeli smo i pričali o filmu, njegovoj ulozi, ali i o različitim pristupima snimanju filma generalno“, izjavio je reditelj.

Snimanje je, dodaje, bilo veoma kompleksno, ali im je bilo jako važno da snimaju u različitim zemljama kako bi preneli autentičnu atmosferu.

„Često je bilo veoma teško uklopiti sve, ali vredelo je. Svaka država koju su na svom putovanju protagonisti filma posetili, doprinela je priči, celokupnoj avanturi“, rekao je Skot.

Nakon smrti majke, Adža, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na naobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao.

Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja u Parizu, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana.

Film je snimljen prema bestseleru Izuzetno putovanje jednog fakira, francuskog pisca Romana Puertolasa, koji je u Srbiji objavio „Vulkan“. Glavne uloge tumače Danuš, Berenis Bežo, Erin Morijarti i drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala