Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Grdana 2: Snimanja gotova, film stiže tek u maju 2020!
Nakon otprilike 3 meseca svakodnevnih snimanja, Grdana 2 spremna je za vešte režisere i postprodukciju koji će od sirovog materijala stvoriti Holivudski hit.
4. septembar 2018.

Grdana 2: Snimanja gotova, film stiže tek u maju 2020!

 Ipak, za društvene mreže dovoljno je i to što je rad pred kamerama gotov, te se uz obaveznu sliku celog tima sa snimanja poslednje scene, zvanično može podeliti i datum premijere. Grdana 2 stiže nam 29. maja 2020.

Kao što znamo, prvi deo zaradio je 758 miliona dolara širom sveta. U nastavku možemo očekivati značajna odstupanja od Diznijeve bajke, a akcenat će, kako poručuju producenti biti na istraživanju emocija i odnosa u začaranom svetu princeza i demona.

Na velikom platnu ponovo ćemo gledati Anđelinu Džoli i Elu Fening, a pridružiće im se i Mišel Fajfer kao Kraljica IngritHaris Dikinson kao princ Filip, i Čiutel Eidžifor kao momak koji bi potencijalno mogao da smekša Grdanino srce.

Smatra se da će skoro dvogodišnji rad na postprodukciji biti posvećen najviše stvaranju bića koja žive u zemlji Uspavane lepotice i samog okruženja, tako da nam produkcija garantuje nezaboravan spektakl.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala