Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Harris Dickinson (Trust): Još se lečim od Getijevih!
Za njega je, priznaje, ova uloga bila osveženje, jer, kako kaže – Ne dobija se svakog dana šansa da budeš Geti!
3. septembar 2018.

Harris Dickinson (Trust): "Još se lečim od Getijevih!"

 Nakon velikog uspeha u svetu alternativne kinematografije sa filmovima Beach Rats i The Darkest Minds koji su mu poslužili kao odskočna daska do titule jednog od najperspektivnijih mladih britanskih glumaca, Haris Dikinson (22) ove godine „zakucao“ je rolom Džona Pola Getija III u novoj hit seriji Denija Bojla „Vera“ (Trust) 

.„Moj lik je zanimljiv zbog toga što u isto vreme beži od nasleđa svog prezimena, dok kontakt sa magičnim svetom Getijevih na njega deluje poput magneta. Sve to mu je vema privlačno i egzotično, i jednog dana sve će biti njegovo. Ipak, u tom trenutku on je samo tinejdžer. Budući milioner, bez prebijene pare u džepu“, objašnjava mladi Dikinsonsuštinu radnje serije Vera, koja prati stvarna događanja u kontroverznoj istoriji jedne od najmoćnijih porodica na svetu.

Ukratko, Džon, u stisci sa novcem dolazi kod svog dede (glumi ga počasni Oskarovac Donald Saterlend) sa namerom da pozajmi koji dolar (iliti nekoliko hiljada). Tada otkriva čarobni svet iza vrata velelepne vile Getijevih i prvi put shvata važnost činjenice da će jednog dana naslediti to bogatstvo. Ipak, „frka“ je trenutna, a novac potreban sada. Zato, na scenu stupa Džonov odvažan plan, koji će se nažalost – izjaloviti. Kako i zašto, nećemo vam otkrivati sada, već ćemo vas pozvati da to sami otkrijete već u sredu kada nas očekuje premijera serije Vera. Do tad, nešto više o utiscima sa snimanja čućemo od Harisa Dikinsona.

Getijevi su mi postali najveća životna opsesija

„Obožavam ovu seriju zbog toga što je „otkačena“ na neki uvrnut način. Ako ostavimo po strani činjenicu da je Džon naslednik jednog Getija, on je momak koji sa 16 godina traži svoje mesto u svetu i pokušava da se uklopi u slagalici zvanoj život. Kada sam dobio ponudu da igram u seriji, Getijevi su postali moja velika opsesija. Poželeo sam da znam sve o njima, njihovim životnim pričama i poslovima. Moje istraživanje za rolu Džona Pola Getija III trajalo je mesecima. Zvučaće malo perverzno, ali njegove slike vise po zidovima moje sobe i danas.“, poručuje mladi glumac priznajući da je za njega bila velika čast da bude deo jednog ovakvog projekta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala