Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Južnom vetru“ četiri nagrade u Nišu, Biković naterao Ruse da odigraju kolo
Film „Južni vetar“ osvojio je čak četiri nagrade na ovogodišnjim 53. Filmskim susretima u Nišu.
2. septembar 2018.

„Južnom vetru“ četiri nagrade u Nišu, Biković naterao Ruse da odigraju kolo

 

„U filmu Južni vetar okupljena je zaista izvanredna glumačka ekipa, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, koja je posvećeno i sa puno entuzijazma radila na građenju likova i na samom snimanju. Kada posle prvog javnog emitovanja, na velikom festivalu zavredite ovakve nagrade stručnog žirija, ali i neverovatno pozitivne reakcije publike, onda je satisfakcija još veća i vidimo da se sav taj trud isplatio u najpozitivnijem smislu“, rekao je Avramović.
 
Kako zbog obaveza na snimanju u Rusiji nije mogao da prisustvuje uručenju nagrade, ovogodišnji dobitnik Gran prija glumac Miloš Biković je u znak zahvalnosti poslao zanimljiv video-snimak kojim je oduševio publiku na dodeli nagrada.
 
Scenario za Južni vetar, koji potpisuju Petar Mihajlović i Miloš Avramović, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.
 
Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.
 
Pored Bikovića, Radonjića, Todorovića i Grbića, u filmu igraju i Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, kao i Aleksandar Berček.
 
Zvanična premijera filma zakazana je za 23. oktobar u Beogradu, a prema istoimenom ostvarenju Radio-televizija Srbije snimaće i seriju.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala