Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nemanjiće smo snimili za tri meseca!
Slobodu Mićalović od jeseni gledamo u seriji Koreni gde igra Simku, jedinstvenu ženu u sprskoj književnosti, koja je svedok gašenja loze porodice Katić.
21. avgust 2018.

Nemanjiće smo snimili za tri meseca!

 Najavljujući predstojeći projekat jedna od naših najboljih mladih glumica napravila je osvrt i na seriju Nemanjići i na brojne loše kritike koje je ova serija dobila.
 
 
“Problem sa domaćim serijama nisu autori niti dobre priče. Toga imamo na pretek. Stalna boljka naših televizijskih i filmskih projekata jesu novac i vreme. Konkretno, serija Nemanjići dobila je brojne loše kritike, a niko ne zna da smo celu seriju morali da snimimo seriju za tri meseca. Toliko se pričalo o Nemanjićima napadani smo, a mi smo prosto morali da radimo brzinom svetlosti. Bilo je nemoguće.”, otkriva Sloboda Mićalović, dodajući da od serije Koreni u svakom pogledu očekuje mnogo više.
 
“Korene sam pogledala i to će biti odlična serija. Meni je kao glumici važno da imam različite uloge. Više volim da gledam epohu. Međutim malo sam se zasitila i želela sam nešto urbano. U ovoj seriji sam uspela da pokažem svoju zrelost koja je važna za moje godine”, iskrena je naša glumica.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala