Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zvezde novih Čari poručile fanovima – zaboravite staru seriju!
Čim je u javnost procurila vest da je CW rešio da priprema rimejk Čari, hit serije devedesetih prošlog veka, internet je eksplodirao.
20. avgust 2018.

Zvezde novih Čari poručile fanovima – zaboravite staru seriju!

 

Među onima koji su posumnjali u kvalitet novih epizoda bile su i zvezde prve postave Čari, glumice Holi Meri Kombs i Šenen Doerti, koje nisu oklevale da ospu paljbu po rimejku. Međutim, ni nove TV veštice nisu ostale dužne starijim koleginicama.

“To je prirodno. One su bile deo njihovih života prethodnih 20 godina, i sasvim je normalno da postoji rivalitet. I kod glumaca i kod obožavalaca serije.”, poručila je jedna od budućih sestara Madeleine Mantock, koja u seriji igra Macy. Sa njenim mišljenjem slažu se i druge dve glumice  Melonie Diaz (Mel) i Sarah Jeffery (Megi).

“Znamo da će biti mnogo negativnih komentara i spremni smo na ‘linč’ fanova serije, ali naša metoda za borbu protiv njih će biti – ignorisanje. Shvatamo da su se mnogi, a među njima i Holi Meri Kombs poistovetili sa starom verzijom Čari, i da je to za njih jedina moguća opcija, ali ovo je sada naša priča. Moraće da se pomire sa time.”, samouverene su nove zvezde Čari koje ističu da će se fokusirati samo na pozitivne komentare.

“Naša misija biće da preobratimo neke stare obožavaoce serije. Akcenat će, za razliku od prvobitne verzije biti više na ovom fantastičnom delu serije, a posebno smo ponosni na segment koji će se baviti ljubavnim odnosima, ali i seksualnom orijentacijom junakinja”, kaže Dijazova čija je heroina u seriji naklonjena ženama.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala