Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U čemu je tajna uspeha THE 100?
Retko koja serija tematike kao što je to slučaj sa projektom The 100 televizijske kuće CW uspeva da se održi duže od sezone ili dve na TV, ali 100 je dokazala da izuzeci postoje.
17. avgust 2018.

U čemu je tajna uspeha THE 100?

 Retko koja serija tematike kao što je to slučaj sa projektom The 100 televizijske kuće CW uspeva da se održi duže od sezone ili dve na TV nebu, ali 100 je dokazala da izuzeci, ipak, postoje. U čemu je magija ovog mladalačkog SCI-FI šoua nije nam najjasnije, ali činjenica je da serija ima stabilnu gledanost.

Odobrenje za šestu sezonu je stiglo sredinom godine, a iskreni da budemo, i mi je pratimo od prve epizode. Zašto – ni sami ne znamo. Pojedinačno gledano, svi segmenti zasebno su garancija epskog promašaja. Zajedno, oni ostavljaju sjajan utisak, u čemu je verovatno i razlog odličnih ocena na svim važnijim važnijim veb portalima koji se bave televizijom i serijama – IMDb 7.8, Rotten Tomatoes 90%, TV.com 8.5…
 
U čemu je magija THE 100?
 
Početne sezone serije zaista su bile originalne, kvalitetne i osvežavajuće kada je reč o žanru. Kasniji nastavci su pomalo izgubili kompas, ali do kraja aktuelnog ciklusa uvek bi pronašli pravac i učinili da gledaoci požele da čekaju i sledeći. Ako biste nas pitali o čemu je reč u seriji, uputili bismo vas na sinopsis koji možete pronaći u nastavku. Razlog kontinuiranog uspeha The 100 najpre bi trebalo potražiti u činjenici da je reč o SCI- FI Vampirskim dnevnicima čija je ciljna grupa omiljena svim oglašivačima. Verovatno zbog toga THE 100 još dugo neće morati da razmišlja o kraju serije, osim u slučaju da im jednog trenutka zaista ponestane ideja. Sa naše strane, sledi preporuka za sasvim ok seriju koja će vam pružiti dovoljno uzbuđenja, bilo da tražite postapokaliptičnu avanturu, ljubavne zaplete ili samo volite da gledate lepe glumce i glumice.
 
 
Upravo je ova serija bila odskočna daska za glumicu Ališu Debnam Keri koja je danas jedna od glavnih zvezda Fear The Walking Dead
 
The 100 – sinopsis
 
 Prošlo je 97 godina otkako je nuklearni Armagedon opustošio Zemlju i uništio civilizaciju. Preživelo je samo 400 astronauta na 12 međunarodnih svemirskih stanica koje su u to vreme bile u orbiti. Barka sada umire, a obični ljudi nisu svesni toga. U očajničkom pokušaju da spreče istrebljenje ljudskog roda, grupa od stotinu maloletnih zatvorenika tajno je pobegla na tlo da bi proverila može li život da se održi u atmosferi. Mladi su doslovno nasledili Zemlju.
 
Uloge: ELAJZA TEJLOR (Klark), PEJDŽ TURKO (dr Ebi Grifin), TOMAS MAKDONEL (Fin), MARI AVGEROPULOS (Oktavija), BOB MORLI (Belami), KRISTOFER LARKIN (Monti), DEVON BOSTIK (Džasper), ISAIJA VAŠINGTON (kancelar Džaha) i HENRI IJAN KJUSIK (Kejn)
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala